Gastouder in Zelhem: Meggy

Neem contact opGastouder in Zelhem: Meggy - - 7021LW Zelhem - Geboortejaar: 1991

Opvangvormen

 • Gastouderopvang
 • Opvang 0 – 13 jaar

GGD rapporten

  IMG_4969 IMG_4974Gastouder Meggy: de drie R's: "Rust, Reinheid en Regelmaat zijn erg belangrijk, maar ook spel en plezier."

  Graag stel ik mij even aan u voor! Mijn naam is Meggy, een creatieve en spontane gastouder bij Avonturijn. Ik woon samen met Henri, onze dochter Femm (juli 2016) en een lieve hond: Tosca, tussen Zelhem en Keijenborg.
  Erg belangrijk vind ik in mijn opvang dat kinderen lekker kind kunnen zijn en zich bij mij thuis voelen. Rust, Reinheid en Regelmaat zijn belangrijk, maar ook spel en plezier.

  Ik vang kinderen op van 0 tot 13 jaar. Ik vind dat iedere leeftijd iets unieks en leuks heeft. Bij mij kan de opvang ook flexibel plaats vinden en ik heb eveneens de mogelijkheid om kinderen van en/of naar school te halen of te brengen, zowel naar scholen in Zelhem als in Hummelo.

  Ik ben als gastouder begonnen in september 2016 en heb voor de opleiding tot gastouder, een jaar één dag in de week stage gelopen.

  Onze woning is de helft van een vrijstaande woning met een ruime tuin voor de kinderen. De tuin is rondom dicht gegroeid met coniferen, dus de kinderen kunnen niet zomaar even buiten de tuin komen. We hebben ook een eigen moestuin. Ik hoop dat u hiermee een beeld heeft gekregen en hoop u en uw kind(eren) gauw te mogen ontmoeten.

  Wat kunt u van mij verwachten:

  • Ik ben heel flexibel.
  • Wij wonen in een mooie landelijke omgeving in het buitengebied van Zelhem (bij Keijenborg).
  • Ik bied opvang voor kinderen van 0-4 jaar op alle dagen van de (werk) week.

  Neemt u (geheel vrijblijvend) contact op met het gastouderbureau van Avonturijn of informeer ik nog plek heb op de door u gewenste dagen! Stuur een mail naar gob@avonturijn.nl of bel met (0573) 760 222

   

   MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
  Opvang 0 - 13 jaarin overleg - in overlegin overleg - in overlegin overleg - in overlegin overleg - in overlegin overleg - in overleg
   LRKP nummerEmailadresTelefoonnummer
  Opvang 0 - 13 jaar