Gastouder in Wehl: Gastouderopvang Ukkepukhof

Neem contact opGastouder in Wehl: Gastouderopvang Ukkepukhof - - 7031ZK Wehl - Geboortejaar: 1982

Opvangvormen

 • Gastouderopvang
 • Opvang 0 – 13 jaar

GGD rapporten

  Gastouderopvang Ukkepukhof: Nelleke: 'Kleinschalige opvang vind ik fijn, de kinderen hebben onderling en met mij, al snel een vertrouwde band'.

  Hallo, ik ben Nelleke, moeder van drie kinderen in de basisschoolleeftijd en ik ben getrouwd met Frank. Ik ben inmiddels al twaalf jaar werkzaam als gastouder. Op de maandag en de dinsdag bied ik dagopvang aan voor kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar. Op de donderdagmiddag heb ik een groepje bs0-kinderen.

  Ik haal veel plezier uit het omgaan met- en het verzorgen van kinderen. Kleinschalige opvang vind ik fijn, de kinderen hebben onderling en met mij, al snel een vertrouwde band. Erg belangrijk vind ik dat de kinderen zich veilig bij mij voelen , zichzelf kunnen zijn. Ik ben graag actief en creatief bezig met de kinderen, volg en stimuleer de kinderen in hun ontwikkeling en interesses.

  Ukkepukhof is gevestigd in een vrijstaand huis midden in Wehl. Achter ons huis hebben we een afgesloten tuin. Op loopafstand bevindt zich een speeltuintje en het bos, waar we regelmatig naar toe gaan. Ook fietsen we graag naar de kinderboerderij of een speeltuintje verderop om daar te picknicken. In de speelkamer hebben de kinderen voldoende ruimte om heerlijk te kunnen spelen.

  We hebben twee kleine honden. Zij slapen overdag in een aparte ruimte. Als we naar het bos gaan, wandelen ze vrolijk met ons mee.

  Wat mag u van mij verwachten:

  • Op maandag en dinsdag opvang van 0-4 jaar;
  • Donderdag naschoolse opvang;
  • Veel ervaring in het werken met kinderen;
  • Wij wonen in een vrijstaande woning;
  • Wij hebben twee hondjes.

  Zoekt u gastouderopvang in Wehl en heeft het bovenstaande uw belangstelling gewekt? Neem dan contact op met het gastouderbureau van Avonturijn en informeert u of deze gastouder nog plek heeft op de door u gewenste dagen! Bel met het gastouderbureau van Avonturijn (0573) 760 222 of mail naar gob@avonturijn.nl

   

   MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
  Opvang 0 - 13 jaarin overleg - in overleg - - - in overleg - - -
   LRKP nummerEmailadresTelefoonnummer
  Opvang 0 - 13 jaar