Gastouder in Veldhoek: Brigitte

Neem contact opGastouder in Veldhoek: Brigitte - - 7255 NR Veldhoek - Geboortejaar: 1969

Opvangvormen

 • Gastouderopvang
 • Opvang 0 – 13 jaar

GGD rapporten

  2009-06-12-01 013

  Gastouder Brigitte vindt het belangrijk om kinderen op te vangen in een huiselijke sfeer waarbij veiligheid, geborgenheid én gezelligheid voorop staan!

  Graag stelt zij zich aan u voor...

  Ik ben Brigitte (1969) en ik woon in 'de Veldhoek' (tussen Ruurlo en Zelhem) en ik ben getrouwd met Martin (1967). Samen hebben wij twee kinderen. Dochter Nina (2001) en zoon Luka (2004). Ik ben al gastouder sinds 2003 en daarnaast ben ik jarenlang vrijwilligster geweest op een peuterspeelzaal.

  Ik vind het belangrijk om kinderen op te vangen in een huiselijke sfeer waarbij veiligheid, geborgenheid én gezelligheid voorop staan! Wij hebben een heerlijke grote tuin, waar kinderen zich uren kunnen vermaken. Bovendien wonen wij aan de rand van het bos, dus wandelen en van alles ontdekken in het bos, is iets dat we graag en veel doen!

  Op regenachtige dagen zijn we wat meer binnen, waar de kinderen zich natuurlijk kunnen vermaken met allerlei spel- en knutselmateriaal, maar ook samen dansen, liedjes zingen, gek doen, een tent bouwen in de kamer, (bijna) alles kan bij mij!

  Daarnaast zijn voor mij goede omgangsvormen naar elkaar toe, met normen en waarden, ook erg belangrijk. Ik hanteer een vaste dagindeling, dit brengt rust en is herkenbaar voor de kinderen. Verder hebben wij zowel binnen- als buitenshuis huisdieren en wil ik de kinderen op een verantwoorde en respectvolle manier met dieren leren om te gaan.
  Flexibiliteit is één van mijn speerpunten, bij onregelmatige werkzaamheden van de ouders is bij mij, natuurlijk in goed overleg, heel veel mogelijk!

  Heb ik u interesse gewekt? Dan kunt u natuurlijk, bij voorkeur op afspraak, een kijkje bij mij komen nemen! Graag tot ziens!

  Wat mag u van mij verwachten:

  • Opvangdagen en tijden: maandag t/m zondag, 24 uur per dag 
  • Ruim 13 jaar ervaring als gastouder
  • Ik ben in de gelegenheid om kinderen te halen van de SCCSSCHL 3.0 in Wolfersveen, maar in overleg kunnen dit natuurlijk ook andere scholen zijn
  • Wij wonen in een vrijstaande woning met een grote afgesloten tuin met diverse speeltoestellen
  • Wij hebben verschillende huisdieren, zoals een hond, kat, konijnen, cavia's en dwerghamsters

  Neemt u contact op met het gastouderbureau van Avonturijn en informeer (geheel vrijblijvend) of ik nog plek heb op de door u gewenste dagen! Stuur een mail naar gob@Avonturijn.nl of bel met (0573) 760 222

   MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
  Opvang 0 - 13 jaar24 uur per dag - 24 uur per dag - 24 uur per dag - 24 uur per dag - 24 uur per dag -
   LRKP nummerEmailadresTelefoonnummer
  Opvang 0 - 13 jaar