Gastouder in Ruurlo: Yvonne

Neem contact opGastouder in Ruurlo: Yvonne - - 7261 PA Ruurlo - Geboortejaar: 1978

Opvangvormen

 • Gastouderopvang
 • Opvang 0 – 13 jaar

GGD rapporten

  Gastouder Yvonne vindt dat elk kind gewoon kind mag zijn!

  yvonneprofielGastouder Yvonne stelt zich graag nader aan u voor...

  Mijn naam is Yvonne en ik ben gastouder bij Avonturijn! Samen met mijn vriend Arjan en twee dochters Iris en Puck, wonen wij  in het buitengebied tussen Ruurlo en Borculo. Ik heb 14 jaar gewerkt als pedagogisch medewerker op een kinderdagverblijf in Borculo. Dit heb ik altijd met heel met veel plezier gedaan, maar ik vond het tijd worden voor een nieuwe uitdaging en heb vorm gegeven aan ‘’mijn eigen gastouderopvang”.

  Buiten heyvonbben wij een mooie, veilige en afgesloten speelruimte waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. Ik vind het heerlijk om met kinderen te werken. Ze te volgen in hun ontwikkeling en ze de aandacht en liefde te geven die ze verdienen. Dit doe ik door met ze te spelen, te zingen, te knutselen, ze te verzorgen en met ze naar buiten te gaan in een veilige en kindvriendelijke omgeving. Ze mogen bij mij gewoon kind zijn. Ik kan erg genieten van een glimlach van een baby of van de knuffel van de wat oudere kinderen of gewoon van het lekker kletsen met ze. Van ieder kind wordt door mij een dagboekje bij gehouden, dit is een mooie herinnering voor later. Ik werk met een vaste dagindeling (waarvan natuurlijk van afgeweken kan worden). Voor de baby`s houd ik zo veel mogelijk het dagritme van thuis aan. Dit geeft rust.

  Wat kunt u van mij verwachten:

  • Ik ben in principe op alle dagen van de week beschikbaar, de woensdagmiddag is in overleg mogelijk
  • U kunt van 7.00 uur tot 18.30 uur op mij rekenen
  • Maar ook 's avonds en flexibele opvang is na overleg mogelijk.
  • U kunt rekenen op een heerlijke plek in het buitengebied tussen Ruurlo en Borculo
  • En ik heb de mogelijkheid om kinderen op te halen van de Kerstzwartschool in Ruurlo

  U leest en ziet het.... wij wonen op een heerlijke plek en hebben de ruimte en de mogelijkheden om kinderen kind te laten zijn. Bel gerust voor een nadere kennismaking!

  Neemt u (geheel vrijblijvend) contact op met het gastouderbureau van Avonturijn en informeer of ik nog plek heb op de door u gewenste dagen! Stuur een mail naar gob@Avonturijn.nl of bel met (0573) 760 222

   MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
  Opvang 0 - 13 jaar7.00 - 18.307.00 - 18.307.00 - in overleg7.00 - 18.307.00 - 18.30
   LRKP nummerEmailadresTelefoonnummer
  Opvang 0 - 13 jaar