Gastouder in Ruurlo: José

Neem contact opGastouder in Ruurlo: José - - 7261 KG Ruurlo - Geboortejaar: 1960

Opvangvormen

 • Gastouderopvang
 • Opvang 0 – 13 jaar

GGD rapporten

  IMG_2336Gastouder in Ruurlo: José: ' Ik sta open voor veel dingen en kijk wat er passend is voor het kind en de ouders'.

  Mijn naam is José Lageschaar en ik werk als Gastouder in het buitengebied van Ruurlo. Dit doe ik al 17 jaar met heel veel plezier. Elke dag is weer anders en kinderen opvangen geeft mij een goed gevoel. Ik vang kinderen op van 0 tot 12 jaar en ben flexibel als het gaat om oppastijden en/of  -dagen. Voor de rust van de kleine kindjes haal en breng ik geen kinderen van school. Ik vind het belangrijk dat het kind met plezier bij mij komt. Ik sta open voor veel dingen en kijk of wat er passend is voor het kind en de ouders. In overleg is er veel mogelijk.

  We wonen in het buitengebied dus de kindjes kunnen lekker naar buiten, laarsjes aan en op de schommel, het speeltoestel of kipjes en varkentjes kijken. Mijn man heeft een varkenshouderij bij huis. Het is dikke pret als er weer biggetjes zijn geboren. Af en toe gaan we met de kinderen even kijken of de biggetjes al weer gegroeid zijn.
  Verder zingen we veel, bespelen we muziekinstrumenten en voorlezen is ook altijd leuk.

  Ik ben een erkend leerbedrijf voor het begeleiden van stagiaires (SBB). Dus af en toe heb ik een paar helpende handjes in huis. Ik leer zelf ook weer van de stagiaires. Zij komen met leuke nieuwe inzichten en creatieve activiteiten.
  IMG_2335
  Wat mag u van mij verwachten?

  • Ik heb 17 jaar ervaring in de gastouderopvang.
  • Wij wonen in een vrijstaande woning in het buitengebied.
  • Wij hebben een hond als huisdier.  Over de omgang met de hond zijn duidelijke afspraken gemaakt. Buiten hebben wij ook dieren zoals kippen en varkens.

   

  Neemt u (geheel vrijblijvend) contact op met het gastouderbureau van Avonturijn en informeer of ik nog plek heb op de door u gewenste dagen! Stuur een mail naar gob@Avonturijn.nl of bel met (0573) 760 222

   

   

   

   MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
  Opvang 0 - 13 jaarIn overleg - In overlegIn overleg - In overlegIn overleg - In overlegIn overleg - In overlegIn overleg - In overleg
   LRKP nummerEmailadresTelefoonnummer
  Opvang 0 - 13 jaar