Gastouder in Ruurlo: Hilde

Neem contact opGastouder in Ruurlo: Hilde - - 7261 JH Ruurlo - Geboortejaar: 1992

Opvangvormen

 • Gastouderopvang
 • Dagopvang 0-4 jaar
 • Buitenschoolse opvang 4 -13 jaar

GGD rapporten

  Bij gastouder Hilde is in overleg heel veel mogelijk!

  En dus stelt gastouder Hilde zich graag even aan u voor...

  Ik ben gastouder Hilde en ik woon samen met mijn vriend in het mooie Ruurlo. Sinds 2013 ben ik gastouder. Ik doe dit op de maandag vanuit mijn eigen huis (BSO leeftijd), maar ik kom ook graag naar u toe en vang uw kinderen in uw eigen huis op. Zo verblijven ze in hun eigen vertrouwde omgeving en kunnen ze lekker hun eigen gang gaan. Ook voor u kan dit een hoop rust met zich mee brengen.
  U hoeft zich niet te haasten, omdat de kinderen (op tijd) bij de gastouder gebracht of weer opgehaald moeten worden. Ze zijn al lekker thuis wanneer u van uw werk komt! Ik probeer natuurlijk dezelfde regels aan te houden die u ook gebruikt in de opvoeding van uw kind. Zo is en blijft het voor de kinderen duidelijk wat wel en niet mag. Uw kinderen kunnen ook hun hobby's of sporten blijven uitoefenen. Ik vind het namelijk geen probleem om ze naar hun sport, muziek, etc. te brengen of ze weer op te halen. Vriendjes en vriendinnetjes mogen natuurlijk ook komen spelen. Komt u op een tijdstip thuis dat de kinderen al gegeten moeten hebben? Geen probleem. Ik kook voor ze en eet met ze. Zoals u leest, in overleg is er heel veel mogelijk.

  Wat mag u van mij verwachten:

  • Ik heb 4 jaar ervaring als gastouder
  • Doordat ik bij u thuis de opvang verzorg, kan ik uw kind(eren) naar school brengen en weer van school halen
  • Ik ben op maandag t/m zaterdag van 8.00 uur tot 19.00 uur beschikbaar als gastouder, in overleg is veel mogelijk

  Avonturijn werkt met de dienstverlening aan huis regeling wanneer de opvang bij ouders thuis plaats vindt. Vraag naar de voorwaarden.

  Neemt u contact op met het gastouderbureau van Avonturijn of informeer (geheel vrijblijvend) of ik nog plek heb op de door u gewenste dagen! Stuur een mail naar gob@Avonturijn.nl of bel met (0573) 760 222

   MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
  Dagopvang 0-4 jaar8.00 uur - 19.00 uur8.00 uur - 19.00 uur8.00 uur - 19.00 uur8.00 uur - 19.00 uur8.00 uur - 19.00 uur
  Buitenschoolse opvang 4 -13 jaar - - - - -
   LRKP nummerEmailadresTelefoonnummer
  Dagopvang 0-4 jaar
  Buitenschoolse opvang 4 -13 jaar