Gastouder in Ruurlo: Irma

Neem contact opGastouder in Ruurlo: Irma - - 7261 SC Ruurlo - Geboortejaar: 1970

Opvangvormen

  • Gastouderopvang
  • Opvang 0 – 13 jaar

Welkom! Mijn naam is Irma Buunk-Ooyman en ik ben geboren in 1970. Ik ben sinds 2009 gastouder en doe dit werk met heel veel plezier! Samen met mijn gezin woon ik op een verbouwde boerderij in het buitengebied van Ruurlo, dichtbij het centrum.

Ons gezin bestaat uit mijn man Wim Buunk en onze drie kinderen. Wim werkt bij Friesland Campina Lochem en is door zijn ploegendienst best vaak in huis op de tijden dat ik werk. Anne (2000), Jordi (2001) en Stijn (2003)  gaan alle drie al naar het voortgezet onderwijs. Ook zij genieten van mijn werk als gastouder: Er is altijd gezelligheid in huis. Als de kinderen moeten leren of even rust willen, dan is ons huis groot genoeg om een geschikte plek te vinden ‘om hun ding te doen’.

We hebben ook een huisdier: onze lieve hond Bo. Verder hebben we op ons boerderijtje schapen, paarden, kippen en een konijn.


Wat maakt mijn gastouderopvang uniek?
Wat mijn gastouderopvang in de eerste plaats uniek maakt, is de locatie denk ik. Door de ligging buitenaf kunnen de kinderen heerlijk buiten spelen en genieten van alle dieren die er zijn. Knuffelen met de hond, de schapen voeren, een ritje maken op de pony, kijken of de kippen een ei hebben gelegd…  Er is buiten altijd iets te doen.

In de grote tuin is een bosje waar de kinderen op avontuur kunnen gaan. Verder kunnen ze zich uitleven in de zandbak, spelen op de klimtorens met glijbanen, lekker schommelen, trampolinespringen of lekker rondcrossen op de skelters, trekkers en fietsjes.

Binnen in de verbouwde woonboerderij hebben we een speciale ruimte om te spelen. Hierin staat een grote kast met uitdagend speelgoed voor kinderen van verschillende leeftijden. Ook hebben we een tafel speciaal voor het bouwen en   voor de opslag van lego. Verder zijn er diverse knutselspullen en bakspullen, want we bakken en knutselen graag met de kinderen. Samen lezen vind ik leuk en belangrijk. Ik ga regelmatig met de kinderen naar de plaatselijke bibliotheek om daar boeken te lenen.  Bij ons in de buurt hebben we een boekenboom, waar we ook boekjes kunnen lenen. Daar gaan we graag naartoe om gebruik van te maken!

We maken ook nog wel eens uitstapjes als daar gelegenheid voor is.  Zo grenst aan onze achtertuin de kasteeltuin. Het is een geweldige plek om te wandelen of te picknicken. Verder gaan we, vaak in vakanties, naar de Cactus Oase van Annie. Hier is van alles te doen en er is een mooie speelplek. Ook gaan we in de vakanties weleens naar Megapret in Lievelde of naar Sevink Mölle in Winterswijk. Een bezoek brengen aan Erve Brooks en wandelen in het kabouterbos zijn ook voorbeelden van uitstapjes die we met de kinderen ondernemen.

Wat mag u van mij verwachten:

  • De dagen dat ik oppas is, maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
  • Woensdag is in principe een vrije dag, maar in overleg is er veel mogelijk.
  • De tijden van brengen en halen stemmen we af met de wensen van de vraagouders. Ik beschik over de mogelijkheid om kinderen op te halen van verschillende scholen in Ruurlo.
  • In overleg is er veel mogelijk (denk aan mee-eten, een oppasboekje invullen, andere specifieke wensen van de ouders). Ik ben erg flexibel en probeer aan alle wensen te voldoen.

Mijn man Wim en mijn zus mogen de kinderen ook ophalen als zogeheten vrijwilligers. Ze zijn in het bezit van een V.O.G verklaring. Dit geeft voor mij thuis de mogelijkheid om zoveel mogelijk rust en regelmaat te waarborgen, vooral voor de kleine baby’s die nog regelmatig slapen.

Voor meer informatie over mijn opvang verwijs ik u naar:  www.gastouderirma-ruurlo.nl

Neemt u contact op met het gastouderbureau van Avonturijn of deze gastouder plek heeft op de door u gewenste dagen!

GOB Avonturijn
gob@avonturijn.nl
0573-760222


 MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
Opvang 0 - 13 jaarin overleg - in overlegin overleg - in overleg - in overleg - in overlegin overleg - in overleg
 LRKP nummerEmailadresTelefoonnummer
Opvang 0 - 13 jaar