Gastouder in Ruurlo: Erna

Neem contact opGastouder in Ruurlo: Erna - - 7261 BW Ruurlo - Geboortejaar: 1967

Opvangvormen

 • Gastouderopvang
 • Opvang 0 – 13 jaar

GGD rapporten

  Gastouder Erna: "Dat elk kind uniek is en zich zelf moet kunnen zijn."

  Mijn naam is Erna Bosvelt en woon al sinds 1994 in Ruurlo, samen met mijn twee kinderen Niek (1999) en Ilse (2003). Mijn man is helaas in 2007 aan alvleesklierkanker overleden. Sinds 2005 werk ik als gastouder bij Avonturijn. Dit doe ik met veel plezier. Elke dag is anders en kinderen geven mij veel energie en inspiratie. Ik kan ook heerlijk van kinderen genieten als ze lekker aan het spelen zijn in hun eigen fantasiewereldje.

  Ik vang kinderen op van 0 tot 13 jaar op en ben flexibel als het gaat om oppasdagen en of –tijden. Als het mogelijk is breng en haal ik kinderen van en naar de basisschool, peuterspeelzaal of speel-/leergroep van Avonturijn. Eens in de  maand ga ik naar het voorleesuurtje in de bibliotheek.  Op woensdagochtend ga ik met de peuters naar peutergym. Ik vind het belangrijk dat de kinderen met plezier bij mij komen en dat ze zich thuis voelen. Ik sta open voor veel dingen en in overleg is er veel mogelijk.

  We eten ’s morgens  fruit en drinken en eten aan tafel of picknicken lekker buiten. Buiten  hebben wij een afgesloten tuin met kunstgras, waarop heerlijk gespeeld kan worden. Skelteren, steppen, springen, glijden, tenten maken enz. Ik ga ook graag met de kinderen naar het bos om te picknicken en boomtikkertje te doen of gewoon verstoppertje. Als het weer het toe laat ga ik elke dag naar buiten. Binnen kan er ook heerlijk gespeeld worden verkleden, tekenen, kleien, bordspelletjes, tent maken, dansen, zingen, voorlezen, knutselen,  koekjes bakken, enz.

  Ik ben een erkend leerbedrijf (SBB) voor het begeleiden van stagiaires.  Dus af en toe zie je een nieuw gezicht die mee helpt in huis. Dit is erg leuk ik leer van hen en geef mijn inzicht en creativiteit weer door.

  Wat mag u van mij verwachten?

  • Wij wonen in een half vrijstaande woning in het dorp
  • Flexibel
  • 17 jaar ervaring als gastouder
  • Wij hebben twee vondelingen, katten die we een warm huis hebben gegeven (over de omgang met de katten worden duidelijke afspraken gemaakt).

  Neem geheel vrijblijvend contact op met het gastouderbureau van Avonturijn en informeer of ik nog plek heb op de door u gewenste dagen.

  gob@Avonturijn.nl of tel 0573 760 222

   MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
  Opvang 0 - 13 jaarin overleg - in overlegin overleg - in overlegin overleg - in overlegin overleg - in overlegin overleg - in overleg
   LRKP nummerEmailadresTelefoonnummer
  Opvang 0 - 13 jaar