Gastouder opvang in Mariënvelde: Dolle Boel

Neem contact opGastouder opvang in Mariënvelde: Dolle Boel - - 7263 SV Mariënvelde - Geboortejaar: 1973

Opvangvormen

 • Gastouderopvang
 • Opvang 0 – 13 jaar

GGD rapporten

  2014-02-06 13.34.48Bij gastouderopvang 'Dolle Boel' wordt het belangrijk én fijn gevonden dat kinderen datgene aangeboden krijgen waar zij behoefte aan hebben.

  Gastouder Natasja stelt zich daarom graag nader aan u voor...2014-02-06 13.35.17

  Ik ben Natasja Berendsen en geboren in 1973. Ondertussen alweer ruim 15 jaar gelukkig getrouwd met Erik en samen hebben we twee kinderen, Imke geboren in 2004 en Mike geboren in 2006.

  Met ons vieren wonen we in het buitengebied van Mariënvelde op een rustige plek met voldoende speelruimte binnen en buiten. Ook hebben we in de nabijgelegen wei koeien lopen en er lopen kippen in de ren. Ook hebben Imke en Mike twee konijnen, buiten in het konijnenhok, die door iedereen heerlijk geknuffeld willen worden.
  Vanaf 2013 ben ik gestart met mijn eigen gastouderopvang.

  Maar hoe is dit zo gekomen?
  Als moeder ben ik dagelijks met mijn eigen kinderen bezig en ik zie elke dag weer hoe belangrijk en fijn het is om je kinderen datgene te bieden waar zij behoefte aan hebben. Ik merk dat je samen, met de nodige inzet, plezier en veel gezelligheid, aan een goede toekomst kunt bouwen!

  Toen onze kinderen de hele dag naar school gingen was het voor mij een vrij logische stap om verder te gaan in de opvang van kinderen. En dus hét opvangadres voor (vraag)ouders te worden. Het leek mij geweldig om de ontwikkeling en bezigheden die ik bij mijn eigen kinderen had gezien, nu ook bij andere kinderen te mogen meemaken! En wat een mooie beslissing is dit geweest. Dagelijks mag ik genieten van mijn eigen kinderen én van de opvangkinderen om mij heen.

  Wat mag u van mij verwachten?

  • De “Dolle Boel” schept duidelijkheid voor kinderen: 'Rust, Reinheid en Regelmaat' wordt daarom in de opvang doorgevoerd
  • Opvang mogelijk op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
  • In overleg is er veel mogelijk, zowel qua dagen als in tijden van de opvang
  • Verder wil ik als gastouder de kinderen een situatie bieden waar ze zich thuis voelen, waar ze tot rust kunnen komen en waar ze zichzelf kunnen zijn. Ik vind het belangrijk dat een ieder kind welkom is en dat er met elk kind rekening gehouden wordt in wat hij of zij graag wil of doet!
  • Ik kan in overleg kinderen ophalen van basisscholen in de buurt.

  Een “Dolle Boel” groet van Natasja Berendsen, kom gerust een keer kijken!

  Neem (geheel vrijblijvend) contact op met het gastouderbureau van Avonturijn en informeer of ik nog plek heb op de door u gewenste dagen! Stuur een mail naar gob@avonturijn.nl of bel met (0573) 760 222

   MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
  Opvang 0 - 13 jaarin overleg - in overleg - geen opvang mogelijk - in overleg - in overleg -
   LRKP nummerEmailadresTelefoonnummer
  Opvang 0 - 13 jaar