Gastouder in Lochem: Opvang Jippie

Neem contact opGastouder in Lochem: Opvang Jippie - - 7242 HB Lochem - Geboortejaar: 1974

Opvangvormen

 • Gastouderopvang
 • Dagopvang 0-4 jaar

GGD rapporten

   VervenBij opvang Jippie: professionele opvang in huiselijke sfeer!

  Mijn naam is Dagmar en ik woon samen met Roel en onze dochter Lisa van 6 jaar in Lochem. Ik heb 10 jaar als pedagogisch medewerker bij een kinderdagverblijf gewerkt. Ik heb dit altijd met veel plezier gedaan, maar door de vele veranderingen heb ik besloten om gastouder te worden.

  Drie jaar geleden ben ik gestart als gastouder. Na een jaar wist ik het zeker, deze manier van werken is mij op het lijf geschreven! Ik ben zelfstandige geworden en het leukst daarvan vond ik nog een eigen naam verzinnen. Het is Jippie geworden en dat staat voor mij symbool voor wat ik de kinderen wil bieden, namelijk plezier!

  Ik vind het erg belangrijk dat ze zich bij Jippie veilig voelen, dat ze zichzelf kunnen zijn en dat ze zich spelenderwijs én met plezier kunnen ontwikkelen.
  Ik werk met een vast dagritme. Kinderen vinden het prettig om te weten waar ze aan toe zijn. Bij de baby’s houd ik zoveel mogelijk het ritme van thuis aan.Tuin

  Eten en drinken doen we samen aan tafel! Ik zing met de kinderen liedjes, lees graag voor en verf en knutsel met de kinderen, maar er blijft ook veel ruimte over om lekker binnen en /of buiten te spelen. We gaan boodschappen doen, spelen in de tuin/speeltuin en op het schoolplein. Als de leeftijd van het kind het toelaat gaan we naar het bos, fietsen we naar de hertjes of gaan we naar de kinderboerderij.

  Wat mag u van mij verwachten:

  • Opvang van kinderen van 0 tot 4 jaar
  • Open van 7:00 uur tot 18:00 uur
  • We hebben een tuin en wonen vlakbij school, speeltuin en bos.

   Neemt u (geheel vrijblijvend) contact op met het gastouderbureau van Avonturijn of informeer ik nog plek heb op de door u gewenste dagen! Stuur een mail naar gob@avonturijn.nl of bel met (0573) 760 222

   MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
  Dagopvang 0-4 jaar7.00 - 18.007.00 - 18.007.00 - 18.007.00 - 18.007.00 - 18.00
   LRKP nummerEmailadresTelefoonnummer
  Dagopvang 0-4 jaar