Gastouder in Lochem: Wendy

Neem contact opGastouder in Lochem: Wendy - - Lochem - Geboortejaar: 1986

Opvangvormen

 • Gastouderopvang
 • Dagopvang 0-4 jaar

GGD rapporten

  Gastouder Wendy:
  De kinderen worden opgevangen in een huiselijke sfeer. Ik vind het altijd weer bijzonder om de ontwikkeling van kinderen te zien. Hoe een baby’tje zijn eigen handjes ontdekt, hoe een peuter de wereld ontdekt met al zijn zintuigen en hoe de wereld van de kleuter steeds groter wordt!

  Mijn naam is Wendy. Ik woon samen met mijn man Wouter en mijn zoontje Ruben en dochter Sanne in Lochem.  Ruben (augustus 2015) speelt lekker mee in de opvang en vindt al die vriendjes en vriendinnetjes reuze gezellig.

  Ik heb van september 2007 tot de zomervakantie van 2015 met veel plezier als groepsleerkracht (inval) gewerkt in het onderwijs. Ik heb het altijd heerlijk gevonden met kinderen te werken. Naast het onderwijs heeft de kinderopvang mij ook altijd getrokken.
  Sinds februari 2016 vang ik bij ons thuis kinderen op in de leeftijd van 0 – 4 jaar en dat bevalt mij erg goed. Kinderen opvangen in een huiselijke sfeer en met veel persoonlijke aandacht!

  Ik vind het belangrijk dat kinderen zich op hun gemak voelen en lekker in hun vel zitten. Ik bied een kleinschalige, liefdevolle opvang, waar kinderen zichzelf mogen zijn en lekker kunnen spelen. Ook zullen we gaan knutselen, tekenen, spelletjes spelen, liedjes zingen, boekjes lezen en natuurlijk buitenspelen.

  Als ouders dat goed vinden, ga ik ook graag met de kinderen een uitstapje maken, zoals de kinderboerderij, een speeltuin of naar het bos.

  Vanaf april 2017 werk ik met het VVE programma Kiki 'kansen in kinderen", hiermee kan ik de ontwikkeling op een leuke manier nog meer stimuleren.
  Kinderen die overdag nog slapen, slapen bij ons op de eerste verdieping. In de slaapkamer staan twee stapelledikanten, waar de kinderen heerlijk in kunnen slapen.

  Wat mag u van mij verwachten:

  • Ik vang kinderen op in de leeftijd van 0-4 jaar;
  • Opvangdagen en tijden zijn: maandag t/m donderdag van 7:00-18:00 uur;
  • Ik heb 1 jaar ervaring als gastouder en ben zelf ook moeder;
  • Ik werk met het VVE programma Kiki;
  • Wij wonen in een mooie hoekwoning met tuin;
  • Wij hebben geen huisdieren.

  Neemt u contact op met het gastouderbureau van Avonturijn of deze gastouder plek heeft op de door u gewenste dagen!

  GOB Avonturijn
  gob@avonturijn.nl
  0573-760222

   MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
  Dagopvang 0-4 jaar7.00 - 18.007.00 - 18.007.00 - 18.007.00 - 18.00 -
   LRKP nummerEmailadresTelefoonnummer
  Dagopvang 0-4 jaar