Gastouder in Lochem: Gastouder Jacqueline

Neem contact opGastouder in Lochem: Gastouder Jacqueline - - 7242 MX Lochem - Geboortejaar: 1965

Opvangvormen

 • Gastouderopvang
 • Dagopvang 0-4 jaar

GGD rapporten

  Gastouder Jacqueline: "Dat de kinderen zich bij ons thuis voelen en zichzelf kunnen zijn vind ik het belangrijkst. Rust en regelmaat, normen en waarden, respect en veel plezier maken staan hierbij voorop."

  Mijn naam is Jacqueline Kettelarij en ik ben 52 jaar. Ik ben geboren en getogen in Lochem. Getrouwd met André en moeder van 3 kinderen. De oudste, een dochter van 24 jaar, woont samen in Arnhem. Onze zoon van 21 en onze jongste dochter van 16 jaar wonen nog thuis.
  Samen met onze kleine, lieve hond Russel wonen we in een twee-onder-één-kap woning op een rustig en doodlopend woonerf, aan de rand van Lochem. Zowel binnen als buiten hebben we lekker de ruimte om te spelen.

  We eten en drinken aan tafel, doen samen spelletjes, kleuren en kleien en als het weer het toelaat gaan we elke dag even een frisse neus halen. We gaan naar het bos om lekker rond te rennen, we voeren samen de eendjes en kunnen naar een nabij gelegen speeltuintje om te spelen: Allemaal binnen handbereik.

  Vooral nu de eigen kinderen groot zijn, vind ik het heerlijk om een paar dagen per week nog kleine, vrolijke kindertjes om me heen te hebben. Dat de kinderen zich bij ons thuis voelen en zichzelf kunnen zijn vind ik het belangrijkst. Rust en regelmaat, normen en waarden, respect en veel plezier maken staan hierbij voorop.

  Wat mag u van mij verwachten:

  • Ik ben ruim 10 jaar gastouder, daarvoor heb ik veel vrijwilligerswerk met kinderen gedaan.
  • De opvang die ik verzorg is huiselijk en kleinschalig, waardoor alle kinderen de aandacht krijgen die ze nodig hebben.
  • Ik bied opvang aan kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar.
  • Mijn opvangdagen zijn:  dinsdag, donderdag en vrijdag. Tijden in overleg.
  • Wij hebben een lieve hond: Russel.

  Neemt u contact op met het gastouderbureau van Avonturijn of deze gastouder plek heeft op de door u gewenste dagen!

  GOB Avonturijn: gob@avonturijn.nlof telefonisch 0573 - 760 222

   MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
  Dagopvang 0-4 jaar- - In overleg - - - In overleg - In overleg -
   LRKP nummerEmailadresTelefoonnummer
  Dagopvang 0-4 jaar