Gastouder in Lochem: Gastouder Angela

Neem contact opGastouder in Lochem: Gastouder Angela - - 7242 EX Lochem - Geboortejaar: 1973

Opvangvormen

  • Gastouderopvang
  • Dagopvang 0-4 jaar

Gastouder Angela: 'Spelen, plezier, betrokkenheid, warmte en liefde, flexibiliteit, gelijkwaardigheid en zorgzaam.'

Mijn naam is Angela Holtslag , gediplomeerd pedagogisch medewerker met 21 jaar ervaring in de kinderopvang. Ik ben getrouwd met Frank en we hebben 2 kinderen. Guus van 7 jaar en Maud van 4 jaar, die beiden naar de st. Josephschool in Lochem gaan.

We wonen in een kinderrijke buurt met een speeltuin en het bos op loopafstand. Na 21 jaar gewerkt te hebben in de kinderopvang (van 1994 tot 2016) heb ik besloten om gastouder te worden bij ons aan huis. Mijn werk en de opvoeding van onze kinderen was niet meer te combineren en omdat mijn passie “Het verzorgen en het begeleiden van jonge kinderen in hun ontwikkeling” is , was het voor mij een goede keuze om gastouder te worden en ons huis open te zetten voor kinderen om te komen spelen, terwijl mama en papa kunnen gaan werken.

Ik vind het belangrijk dat kinderen kind mogen zijn en zich kunnen ontwikkelen op hun eigen tempo en met een klein beetje hulp van mij waar dat nodig is en het kind behoefte aan heeft. Daarbij speelt plezier, betrokkenheid, warmte en liefde, flexibiliteit, gelijkwaardigheid en zorgzaam een grote rol voor mij. Onder mijn  hoede gaan we samen leuke dingen doen, spelen met speelgoed dat afgestemd kan worden op de leeftijd, knutselen, wandelen, buiten spelen, een boodschap doen, naar de speeltuin/ bos of samen een uitstapje maken naar de kinderboerderij.

Wat mag u van mij verwachten:  

  •  Ik vang kinderen op in de leeftijd van 0-4 jaar.
  • Opvangdagen en tijden: Mijn opvangdagen zijn: dinsdag, woensdag en donderdag.
  • Ik heb ruime ervaring in de kinderopvang. Van 1994 tot 2016 heb ik bij één kinderdagverblijf gewerkt totdat ik besloot om gastouder te worden.
  • Wij wonen in een rijtjeswoning in een kinderrijke buurt met een speeltuin op loopafstand. We hebben een tuin met trampoline en speelhuisje.
  • Wij hebben geen huisdieren.

Neemt u contact op met het gastouderbureau van Avonturijn of deze gastouder plek heeft op de door u gewenste dagen!

GOB Avonturijn
gob@avonturijn.nl
0573-760222

 MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
Dagopvang 0-4 jaar7.00 - 18.007.00 - 18.00 - 7.00 - 18.00 -
 LRKP nummerEmailadresTelefoonnummer
Dagopvang 0-4 jaar