Gastouder in Lichtenvoorde; Gastouder Laurie

Neem contact opGastouder in Lichtenvoorde; Gastouder Laurie - - 7132 DR Lichtenvoorde - Geboortejaar: 1984

Opvangvormen

 • Gastouderopvang
 • Dagopvang 0-4 jaar

GGD rapporten

  Gastouder Laurie:"Ik werk met het VVE programma startblokken, waardoor ik elke keer met verschillende thema's werk."

  Bent u opzoek naar een lieve en zorgzame gastouder? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik ben Laurie, een lieve en zorgzame gastouder. Ik woon samen met mijn partner Daniël en onze 2 dochters Milou (2012) en Fayen (2015). Per 1 maart ’18 ga ik starten als gastouder bij ons thuis aan de IJsvogel te Lichtenvoorde. Een super leuke uitdaging! Na ruim 14 jaar in de kinderopvang ben ik enorm enthousiast om zelf een kleinschalige, huiselijke opvang te bieden bij mij thuis. Belangrijk vind ik dat kinderen zich veilig en vertrouwd kunnen voelen, ze stimuleren in hun ontwikkeling en elke keer net weer een stapje verder begeleiden. Spelend leren is mijn motto.

   

  Ik werk met het VVE programma startblokken, waardoor ik elke keer met verschillende thema's werk. De thema's staan zo dicht mogelijk bij de belevingswereld van het kind. Denk hierbij aan thema's zoals: dit ben ik, zand en water, boerderijdieren. In een thema bied ik kinderen diverse activiteiten aan en let hierbij dat alle ontwikkelingsgebieden worden geprikkeld. Ook staat bij startblokken zo veel mogelijk 'echte' materialen en dingen uit de 'echte' wereld centraal. Denk hierbij bijv. aan: zelf je eigen broodje smeren, de poppen echt in bad doen, een echte (defecte) mobiele telefoon in de huishoek. Vooral de afwisseling van de materialen maakt dat kinderen steeds weer nieuwe dingen ontdekken en leren.

  Ik vind het belangrijk dat de kinderen veel buiten zijn. We wandelen dagelijks naar de school, maar daarnaast probeer ik iedere dag minstens één keer buiten te zijn met de kinderen, ook als het weer wat minder is. Dat kan in de tuin zijn, die volledig is afgeschermd. Ik heb een knusse maar kindvriendelijke tuin met speelgoed voor diverse leeftijden. Maar het kan ook zijn, dat we buiten wandelen, naar het speeltuintje gaan of een andere buitenactiviteit hebben.

  Wat mag u van mij verwachten:

  • Ik heb ruime ervaring in de kinderopvang; 15 jaar.
  • Ik werk met thema's.
  • Opvang voor kinderen van 0-4 jaar. Naschools alleen wanneer dit past in de bezetting en alleen van de St. Jorisschool.
  • Wij wonen in een mooie kindervriendelijke woonwijk met een knusse tuin.
  • Opvangdagen en tijden: van maandag tot en met donderdag van 7.00 tot 18.00 uur

  Neemt u contact op met het gastouderbureau van Avonturijn of Laurie plek heeft op de door u gewenste dagen!

  GOB Avonturijn

  gob@avonturijn.nl

  0573-760222

   MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
  Dagopvang 0-4 jaar7.00 - 18.007.00 - 18.007.00 - 18.007.00 - 18.00 -
   LRKP nummerEmailadresTelefoonnummer
  Dagopvang 0-4 jaar