Gastouder in Halle: Gastouder Dorien

Neem contact opGastouder in Halle: Gastouder Dorien - - 7025 CT Halle - Geboortejaar: 1968

Opvangvormen

 • Gastouderopvang
 • Opvang 0 – 13 jaar

GGD rapporten

  20160901_163759

  Gastouder Dorien: "Huiselijke opvang in het buitengebied van Halle".

  Mijn naam is Dorien Peters (1968) samen met mijn man Antoon (1960) en onze twee kinderen Thimo (2002) en Iris (2003) wonen wij op ons melkveebedrijf in het buitengebied van Halle in het buurtschap Wolfersveen.  Ik ben sinds 2010 werkzaam als gastouder.

  We hebben een grote buitenruimte met allerlei speelattributen, waar de kinderen dus heerlijk kunnen spelen. Omdat we zo 'buitenaf' wonen, kunnen we de kinderen ook kennis laten maken met allerlei dieren o.a  katten, een hond, konijnen, cavia’s, kippen, eenden en nog meer verschillende vogels.

  Ook binnen is er genoeg speelgoed aanwezig voor alle leeftijden. Als het echt te slecht weer is om buiten te spelen, hebben we een mooie ruimte op de deel, waar de kinderen zich lekker kunnen uitleven als ze toch graag even willen ravotten.

  Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich veilig voelen en lekker zich zelf kunnen zijn. Door samen met ze te spelen, lezen, 20161006_132947zingen, spelletjes doen, knutselen en wat de kinderen zelf nog verzinnen maak ik er, samen met de kinderen, steeds een gezellige dag van.

  Wat mag u van mij verwachten?

  • Wij wonen op een boerderij in het buitengebied van Halle
  • Wij hebben een hond Jille genaamd
  • Ik kan kinderen opvangen in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar
  • Ik ben beschikbaar van maandag t/m vrijdag.  De avonden, nachten en het weekend is in overleg ook mogelijk. De tijden zijn afhankelijk van de vraagouder. Flexibele opvang is ook mogelijk.
  • Ik ben in de gelegenheid om kinderen op te halen van de SCCSSCHL 3.0 in Wolfersveen.

  Neem gerust (geheel vrijblijvend) contact op met het gastouderbureau van Avonturijn en informeer of ik nog plek heb op de door u gewenste dagen! Stuur een mail naar gob@Avonturijn.nl of bel met (0573) 760 222

   MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
  Opvang 0 - 13 jaarIn overleg - in overleg - in overleg - in overleg - in overleg -
   LRKP nummerEmailadresTelefoonnummer
  Opvang 0 - 13 jaar