Gastouder in Groenlo: Lotte

Neem contact opGastouder in Groenlo: Lotte - - -

Opvangvormen

 • Gastouderopvang

GGD rapporten

  Gastouder in Groenlo: Lotte vindt het belangrijk dat kinderen zich prettig en 'thuis' voelen!

  Gastouder Lotte uit Groenlo stelt zich graag even aan u voor...

  Mijn naam is Lotte en ik ben geboren in 1985. In 2008 ben ik getrouwd met Patrick Klein Gunnewiek en samen hebben we twee kinderen: Tygo en Sofia en wonen in het prachtige Groenlo. Voor Tygo heb ik zelf altijd gebruik gemaakt van een gastouder, omdat de flexibele opvangtijden en -dagen, mooi konden aansluiten bij mijn werk in de zorg. Sinds juli 2015, na de geboorte van Sofia, ben ik zelf begonnen als gastouder. Ik ken dus beide kanten van het gastouderschap.

  Wat ik vooral belangrijk vind als gastouder dat kinderen zich bij mij prettig voelen, het naar hun zin hebben en dat zij zich "thuis" voelen. Bij mij thuis komen verschillende thema's aan bod, passend bij de seizoenen of belevingswereld van het kind. Als de kinderen wat ouder zijn, vind ik het ook leuk om samen met hen de activiteiten te bedenken. Ik ga natuurlijk kijken welke haalbaar en/of uitvoerbaar zijn.

  Wat kunt u van mij verwachten:

  • Flexibele opvang is voor mij geen probleem.
  • Ik ben van maandag t/m vrijdag beschikbaar en van 6.00 uur tot 18.00 uur (buiten deze tijden, graag even overleg)
  • Ik heb mogelijkheden om de kinderen te halen of te brengen van basisschool de Hoeksteen en/of de Nije Veste

  U leest het, ik ben van alle markten thuis en zie er naar uit om úw gastouder in Groenlo te worden!

  U kunt (geheel vrijblijvend) contact opnemen met het gastouderbureau van Avonturijn en informeren of ik nog plek heb op de door u gewenste dagen! Stuur een mail naar gob@avonturijn.nl of bel met (0573) 760 222