Gastouder in Doetinchem: kinderopvang het Kinderdreefje

Neem contact opGastouder in Doetinchem: kinderopvang het Kinderdreefje - - 7006 LH Doetinchem - Geboortejaar: 1968

Opvangvormen

 • Gastouderopvang
 • Dagopvang 0-4 jaar

GGD rapporten

  20160829_082756Lydia van kinderopvang het Kinderdreefje: "Ik vind het belangrijk om de kinderen een stuk geborgenheid te geven en dat de kinderen zichzelf kunnen zijn."

  Ik ben Lydia (geboren in 1968) en ik ben getrouwd met Peter van Huet Lindeman. Samen hebben wij hebben 4 kinderen. Een getrouwde dochter met een tweeling, waarvan wij de trotse opa en oma zijn. Daarnaast hebben we drie zonen, waarvan er één met zijn vriendin woont en studeert in Zwolle. En dan hebben we nog een studerende zoon in Nijmegen. De laatste van de drie jongens woont op dit moment nog thuis. We hebben een 5 jaar oude Amerikaanse Beagle, die vanaf pup al bij ons woont en helemaal aan kinderen is gewend.

  Ik vind het belangrijk om de kinderen een stuk geborgenheid te geven en dat de kinderen zichzelf kunnen zijn. Ieder kind is uniek en mag zich ontplooien en ontwikkelen op zijn eigen tempo én niveau. Ik bied ook flexibele opvang aan, maar wel voor meerdere dagen in de week.

  Wat mag u van mij verwachten:

  • Opvangdagen en tijden: opvangdagen maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 7.00 tot 17.30 uur, waar in overleg van afgeweken kan worden
  • Aantal jaar ervaring: ruim 22 jaar
  • Wij wonen in een mooie ruime hoekwoning met voldoende ruimte voor de kinderen om binnen en buiten te spelen. De grote afgesloten voortuin is voor de kinderen ingericht
  • Wij hebben een Amerikaanse Beagle

  Heeft het bovenstaande uw belangstelling gewekt en zoekt een lieve gastouder in Doetinchem?
  Neem dan (natuurlijk geheel vrijblijvend) contact op met het gastouderbureau van Avonturijn en informeer ik nog plek heb op de door u gewenste dagen!
  Stuur een mail naar gob@avonturijn.nl of bel met (0573) 760 222

   

   

   MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
  Dagopvang 0-4 jaar7.00 - 17.30- - -7.00 - 17.307.00 - 17.307.00 - 17.30
   LRKP nummerEmailadresTelefoonnummer
  Dagopvang 0-4 jaar