Gastouder in Doetinchem: gastouderopvang ‘de Maatjes’

Neem contact opGastouder in Doetinchem: gastouderopvang ‘de Maatjes’ - - 7006 DP Doetinchem - Geboortejaar: 1985

Opvangvormen

 • Gastouderopvang
 • Dagopvang 0-4 jaar

GGD rapporten

  Gastouderopvang 'de Maatjes': "Ik vind het belangrijk dat kinderen de kans krijgen om samen op te groeien, leren van elkaar en elkaar helpen waar dat kan."

  Bent u zoek naar een professionele én betrouwbare gastouder op de Huet in Doetinchem ? Dan bent u bij mij aan het juiste adres.

  Mijn naam is Petra Grob en zoals ik net al vertelde woon ik in Doetinchem op de Huet, samen met mijn partner en zoontje van anderhalf. Ook ben ik de trotse stiefmoeder van (ik noem hem maar zo) mijn bonuszoon van 13 jaar.  Ik vind het belangrijk dat kinderen de kans krijgen om samen op te groeien, dat ze leren van elkaar en dat ze elkaar helpen waar dat kan.  Ik wil kinderen alvast een heel klein beetje voorbereiden op de toekomst waarin normen en waarden centraal staan. Ik bied opvang voor ouders/kinderen voor vaste dagen en in overleg flexibel als hier plaats voor is.

  Ik ben erg ondernemend, creatief en actief in het plannen van activiteiten voor kinderen. Lekker knutselen, samen zingen, dansen en vooral plezier maken behoren tot het profiel van 'de Maatjes'. Ook buiten spelen, naar de speeltuin, spelletjes doen, spelen in onze ruime tuin of heerlijk uitwaaien in de 4-persoons wandelwagen behoren tot de mogelijkheden om heerlijk buiten te kunnen spelen.

  Verder vind ik het belangrijk dat kinderen op persoonlijk en emotioneel gebied zich kunnen ontwikkelen en dat zij hierbij alle ruimte krijgen. Ze worden hierbij waar nodig door mij ondersteund en kinderen moeten natuurlijk ook hun zelfstandigheid en creativiteit kwijt kunnen.

  Wat kunt u van mij verwachten:

  • Ik kan opvang verzorgen voor kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar
  • Ik kan opvangmogelijkheden verzorgen van dinsdag t/m vrijdag
  • Wij wonen in een tussenwoning met een heerlijke grote tuin in een kindvriendelijke wijk

  Bent u op zoek naar een gastouder en spreekt het bovenstaande u aan?
  Neem dan (geheel vrijblijvend) contact op met het gastouderbureau van Avonturijn of informeer er nog plek is op de door u gewenste dagen!

  Stuur een mail naar gob@avonturijn.nl of bel met (0573) 760 222

   MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
  Dagopvang 0-4 jaar- - 7.00 - 18.007.00 - 18.007.00 - 18.007.00 - 18.00
   LRKP nummerEmailadresTelefoonnummer
  Dagopvang 0-4 jaar