Gastouder in Doetinchem: gastouderopvang het kleine pandahuis

Neem contact opGastouder in Doetinchem: gastouderopvang het kleine pandahuis - - 7009 NB Doetinchem - Geboortejaar: 1992

Opvangvormen

 • Gastouderopvang
 • Opvang 0 – 13 jaar

GGD rapporten

  Gastouder Tamara:"Ons gastoudergezin wordt gezien als een aanvulling op de eigen gezinssituatie. Het kind kan zo in aanraking komen met andere aspecten van de cultuur en diversiteit van onze samenleving."

  Mijn naam is Tamara Bedo. Ik woon samen met mijn man, onze pleegdochter en ons hondje in Doetinchem. Op dit moment ben ik in verwachting van een dochter. Zij wordt in mei verwacht. Wij wonen in een gezellige tussenwoning in de wijk Overstege. Vanaf 1 september kan ik weer kinderen opvangen.

  Werken met kinderen is mijn passie. Ik ben al 5 jaar een gediplomeerd pedagogisch medewerker en heb daarin veel ervaring opgedaan.

  Ik vind het heerlijk om met kinderen te werken, met ze te spelen en ze zien opgroeien. Ik wil een gezellige en leuke tijd bieden voor uw kinderen met veel spelplezier en leuke bezigheden. Gastouderopvang het kleine panda huis vind het erg belangrijk dat kinderen kunnen opgroeien tot zelfstandige en evenwichtige mensen met respect voor anderen en zichzelf.

  Ik reageer op een positieve manier op het gedrag en emoties van de kinderen dit stimuleert hun zelfvertrouwen. Het kind krijgt de ruimte om zichzelf te zijn. Doordat ik het kind serieus neem merkt het kind dat het geaccepteerd wordt. Ik houd rekening met ieder kind en probeer zoveel mogelijk aan te sluiten bij de thuissituatie. Het kind kan zich hier welkom voelen en staat centraal. Ieder kind krijgt hier individuele aandacht. Doordat je op een positieve manier met elkaar omgaat stimuleert dit ook hun sociale ontwikkeling. Ik help uw kind zelfstandig worden: wat hij of zij zelf kan, mag het ook zelf doen.

  De kinderen hebben hier speelgoed wat helpt bij het ontwikkelen bij de leeftijd van het kind. Kinderen moeten voldoende ruimte hebben om tot spel te komen. De kinderen leren om samen te spelen en te delen, op elkaar te wachten en samen op te ruimen. En te zorgen voor elkaar als er bij iemand iets niet lukt. Zelf de kinderen een oplossing laten bedenken geeft kinderen ook meer vertrouwen.

  Ik bied een sociale leeromgeving voor het kind waarin regels en afspraken door de gastouder duidelijk worden aangegeven. Ik geef duidelijk aan wat wel / niet mag. Zo leert het kind om te gaan met de gedragsregels. Het stellen van regels is belangrijk, maar het is ook belangrijk hier flexibel mee om te gaan. Ieder mens is uniek en heeft zijn eigen normen en waarden.

  Ons gastoudergezin wordt gezien als een aanvulling op de eigen gezinssituatie. Het kind kan zo in aanraking komen met andere aspecten van de cultuur en diversiteit van onze samenleving.

  Wat kunt u van mij verwachten?

  • Opvang in huiselijke sfeer.
  • Veel persoonlijke aandacht voor uw kind.
  • Opvang van maandag t/m vrijdag.
  • Opvang voor kinderen van 0-12 jaar.
  • Ook flexibele opvang mogelijk.

  Neem (geheel vrijblijvend) contact op met het gastouderbureau van Avonturijn en informeer of ik nog plek heb op de door u gewenste dagen! Stuur een mail naar gob@avonturijn.nl of bel met (0573) 760 222

   MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
  Opvang 0 - 13 jaarin overleg - in overleg - in overleg - in overleg - in overleg -
   LRKP nummerEmailadresTelefoonnummer
  Opvang 0 - 13 jaar