Gastouder in Doetinchem: Annemiek

Neem contact opGastouder in Doetinchem: Annemiek - - 7007 JJ Doetinchem - Geboortejaar: 1985

Opvangvormen

  • Gastouderopvang
  • Dagopvang 0-4 jaar

Een professionele, maar vooral gezellige gastouder is Annemiek: 'Kinderen moeten vooral zich veilig én vertrouwd bij mij voelen.'

Ik ben Annemieke Wissink, 31 jaar oud en ik heb altijd in de kinderopvang gewerkt. Helaas mocht ik deze werkzaamheden vanwege de bezuigingen niet langer meer uitvoeren. Toch bleef het werken met kinderen aan mij knagen.
Gastouderopvang is dan een mooi alternatief, omdat je dan voor andere kinderen klaar kunt staan én er ook kunt zijn voor je eigen kinderen!

Ik ben woonachtig in Doetinchem (wijk De Huet) achter de Coöp. Ik woon hier inmiddels al weer 7 jaar met heel veel plezier.

Ik ben getrouwd met Erik en wij hebben twee jongens: Lars geboren in 2013 en Jurre is geboren in 2014.

Wat voor mij belangrijk is binnen de gastouderopvang, is dat de kinderen die bij mij geplaatst worden, zich bij mij veilig en vooral vertrouwd moeten voelen.
Maar natuurlijk moet er ook een klik met ouders van het kind zijn. Immers zij brengen hun kostbaarste bezit: hun kind, bij een nog voor hen onbekende gastouder. Ik realiseer me dat als geen ander, immers zelf ben ik ook moeder van twee kinderen. Wanneer ouders zien dat hun kind het naar zijn zin heeft en met plezier naar de gastouder gaat, wordt het voor ouders wellicht wat makkelijker om hun kind bij mij achter te laten.
Wat ik ook belangrijk vind, is dat als er afspraken gemaakt worden, deze dan ook worden nagekomen. Dat mag u ook van mij verwachten!

Ook sta ik open voor flexibele opvang, al moet er dan wel plek voor het kind zijn.

Wat mag u van mij verwachten:

  • Voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar stelen mijn hart en daarom heb ik gekozen voor deze doelgroep.
  • Opvangdagen en -tijden waarop ik de opvang voor u kan verzorgen zijn: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 07:00 tot 18:00 uur.
  • Aantal jaar ervaring: ik heb 2 jaar ervaring als gastouder en daarvoor heb ik 5 jaar in de kinderopvang gewerkt als pedagogisch medewerker.
  • Wij wonen in een kindvriendelijke wijk in Doetinchem.
  • U kunt mijn pedagogisch werkplan inzien via de link die bij de GGD controle rechts van deze pagina staat. Daarin kunt u nog veel meer lezen over mijn gastouderopvang en de zaken die ik belangrijk vind voor de opvang.

Neemt u contact op met het gastouderbureau van Avonturijn of deze gastouder nog plek heeft op de door u gewenste dagen!

GOB Avonturijn
(0573) 760 222 of stuur een mail naar
gob@avonturijn.nl

 MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
Dagopvang 0-4 jaar - 7.00 - 18.007.00 - 18.00 - 7.00 - 18.00
 LRKP nummerEmailadresTelefoonnummer
Dagopvang 0-4 jaar