Gastouder in Hengelo: Naomi (gastouder aan huis)

Neem contact opGastouder in Hengelo: Naomi (gastouder aan huis) - - Hengelo GLD - geboortejaar: 1997

Opvangvormen

 • Gastouderopvang
 • Opvang 0 – 13 jaar

GGD rapporten

  Gastouder Naomi verzorgt de opvang bij ouders aan huis.

  Ik ben Naomi Beek, ik ben geboren in 1997 en woon in Hengelo Gld. Ik heb mijn studie Pedagogisch Medewerker niveau 4 afgerond. Tijdens mijn studie heb ik meerdere jaren stage gelopen, hierdoor heb ik zowel met baby's, dreumesen, peuters als met kleuters ervaring opgedaan. Tevens heb ik ervaring opgedaan tijdens het werken bij een animatie team in Oostenrijk. Met veel passie en genoegen heb ik kinderen in de leeftijd van 3 tot 18 jaar mogen begeleiden en ondersteunen.

  Mijn visie:
  Ik heb gekozen om gastouder aan huis te worden. Zodat ik kinderen in hun eigen vertrouwde omgeving kan verzorgen en begeleiden. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. De basis hiervoor is vertrouwen, veiligheid, structuur en individuele aandacht. Wanneer deze basis compleet is, kan een kind zichzelf ontplooien en ontwikkelen. Ieder kind is uniek en mag er zijn! Deze visie geeft aan waar ik voor sta.

  Ieder kind is een individu en ontwikkelt zich op zijn/haar eigen manier en tempo. Op een spelende wijze zorg ik ervoor dat de kinderen de wereld en hun talenten leren ontdekken. Er is plaats om zich op sociaal-emotioneel, cognitief, lichamelijk en creatief gebied te ontwikkelen. Door dagritmes toe te passen bied ik structuur, regelmaat en veiligheid aan de kinderen. Natuurlijk is er ook altijd tijd om op stap te gaan met de kinderen. Naar het bos, speeltuin of kinderboerderij.

  Opvangvorm:
  Ik verzorg de opvang bij de vraagouder(s) thuis voor kinderen tussen de 0-12 jaar oud. Dit is mogelijk vanaf de zomer 2017.

  Opvangdagen en tijden:
  Maandag t/m vrijdag van 7:00 tot 18:00 uur.
  Avond-, weekend en flexibele opvang is in overleg eveneens mogelijk

  Wat kunt u van mij verwachten:

  • Opvang bij de vraagouder(s) thuis
  • Ik ben in bezit van een rijbewijs en auto, hierdoor ben ik flexibel in het brengen en halen van de kinderen van en naar school. En hierdoor heb ik de mogelijkheid om met de kinderen op stap te gaan.
  • Niveau 4 diploma Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker
  • Kennis in de ontwikkeling van kinderen (0-12 jaar)
  • Certificaat EHBO

  Neemt u contact op met het gastouderbureau van Avonturijn of deze gastouder plek heeft op de door u gewenste dagen! Wij werken volgens de dienstverlening aan huis regeling bij gastouderopvang aan huis. Informeert u naar deze regeling. Houdt u er rekening mee dat de opvanglocatie geregistreerd dient te worden in het Landelijk Register Kinderopvang (LRKP).

  GOB Avonturijn
  gob@avonturijn.nl
  0573-760222

   

   MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
  Opvang 0 - 13 jaarin overleg - in overlegin overleg - in overlegin overleg - in overlegin overleg - in overlegin overleg - in overleg
   LRKP nummerEmailadresTelefoonnummer
  Opvang 0 - 13 jaar