Kindje op komst?

Bent u zwanger? Gefeliciteerd!

Nu u zwanger bent, komen er opeens veel nieuwe zaken op uw pad. Wilt u na uw zwangerschapsverlof weer aan het werk? Hoe gaat u werk en kinderen combineren? En aan wie vertrouwt u de opvang van uw baby toe? Het is belangrijk dat uw baby straks in een veilige, liefdevolle omgeving wordt opgevangen. Avonturijn biedt uw kind een vertrouwde plek, met de best mogelijke zorg. Zo kunt u met een gerust gevoel naar uw werk.

Kom langs voor een rondleiding!

Avonturijn heeft in Berkelland, Bronckhorst, Doetinchem, Lochem en in Zutphen in totaal 6 kinderdagverblijven. Er is dus altijd opvang bij u in de buurt. Kom gerust eens een kijkje nemen. Wij geven u graag een rondleiding:

  • Bel onze afdeling Planning & Klantcontacten op (0573) 760 200 om een afspraak te maken op de locatie van uw keuze of loop gerust naar binnen. Middels onderstaand formulier kunt u een afspraak maken voor een rondleiding.

    Fieldset

     

    Verification

Verticale groep
Uw baby komt bij ons in een kleinschalige verticale groep van 0 tot 4 jaar. Zo bieden wij uw baby veel persoonlijke aandacht en bootsen wij de thuissituatie na waar vaak nog broertjes of zusjes zijn. Wij vangen uw baby op met de grootst mogelijke zorg; in gezellige, knusse ruimtes, met een eigen bedje en liefdevolle, goed opgeleide medewerkers op de groep. Veiligheid, rust en regelmaat staan hierbij centraal. Wij volgen het ritme van uw kindje, zodat het kan slapen en eten op dezelfde tijden als thuis.

Elke dag naar buiten
Onze locaties hebben ruime buitenruimtes, waar kinderen dagelijks spelen. De buitenruimtes hebben veelal een apart babygedeelte, zodat ook de jongste kinderen veilig kunnen rondkruipen en spelen. Als ouders dat willen, kunnen baby’s op sommige vestigingen slapen in speciale buitenbedjes. Slapen in de buitenlucht is gezond en heeft voor veel kinderen een positief effect op hun slaappatroon.

Luiers en voeding inbegrepen
De kinderopvang is geheel verzorgd: luiers en voeding zijn bij de prijs inbegrepen. U hoeft dus niets van huis mee te nemen. Borstvoeding kunt u gekolfd meegeven. Ook kunt u uw baby op een rustig plekje zelf komen voeden.

Wat kost onze opvang?
De kosten voor onze kinderopvang zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Als u en uw partner werken, komt u in aanmerking voor kinderopvangtoeslag. Ook als een van beiden niet werkt, kunt u in bepaalde gevallen in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag. Deze toeslag vraagt u aan bij de Belastingdienst. Om u een goede indruk te geven van uw maandelijkse kosten, heeft Avonturijn een handige rekentool ontwikkeld. Zo weet u precies wat u per maand netto kwijt bent.