Even voorstellen

Gastouderopvang Yvonne

Woonplaats: Ruurlo
Geboortejaar: 1978

Mijn naam is Yvonne. Ik woon samen met mijn vriend Arjan en onze twee dochters Iris en Puck net buiten Ruurlo. Ik heb, voordat ik gastouder werd, 14 jaar gewerkt op een kinderdagverblijf in Borculo. Dit heb ik altijd met heel veel plezier gedaan, maar ik vond het tijd worden voor een nieuwe uitdaging! Dat was mijn eigen gastouderopvang opzetten. Wij wonen in het buitengebied tussen Borculo en Ruurlo een prachtige plek het werk als gastouder uit te voeren.

Buiten hebben wij een mooie, veilige en afgesloten speelruimte waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. Ik vind het van belang dat ieder kind zichzelf kan zijn en zich kan ontwikkelen in zijn eigen tempo. Van ieder kind houd ik een dagboekje bij,  dit is later een mooie herinnering. Ik werk in principe met een (vaste) dagindeling, zodat de kinderen weten waar ze aan toe zijn. Uiteraard kan daar van afgeweken worden. Voor de baby’s houd ik zo veel mogelijk het ritme van thuis aan. Dit geeft rust en is voor een ieder prettig. Goede overdracht bij het halen en brengen, vind ik erg prettig. Ik kan dan aansluiten op hetgeen er thuis is gebeurd en de ouders kunnen na mij de draad weer oppakken.

Ik ben gastouder geworden omdat:

ik vind het heerlijk om met kinderen te werken. Ze te volgen in hun ontwikkeling en ze de aandacht en liefde te geven die ze verdienen. Dit doe ik door met ze te spelen, te zingen, te knutselen, ze te verzorgen en met ze naar buiten te gaan in een veilige en kindvriendelijke omgeving. Ik kan na al die jaren nog steeds erg genieten van een glimlach van een baby of van de iets oudere kinderen een knuffel te krijgen of te kletsen met ze. De eerlijkheid en spontaniteit van kinderen is het mooiste wat er is!

Informatie voor jou en je kindje:

Opvangvorm: 0-4 jaar

Opvangdagen en tijden: Maandag t/m vrijdag van 7:00 uur tot 18:00 uur

Ervaring als gastouder sinds: 2004

Mogelijkheid om kinderen te halen van school: Ja, van de Kerstzwartschool

Type locatie: Boerderij

Tuin aanwezig: Ja

Huisdieren aanwezig: Nee

Wil je weten of Yvonne nog een plekje heeft voor jouw kind(eren)?
Neem contact op met het Gastouderbureau. We helpen je graag!