Even voorstellen

Gastouderopvang 'Ukkepukhof'

Woonplaats: Wehl
Geboortejaar: 1982

Hallo, ik ben Nelleke en moeder van drie kinderen in de basisschoolleeftijd en getrouwd met Frank. Ik ben al geruime tijd met heel veel plezier werkzaam als gastouder. Erg belangrijk vind ik dat de kinderen zich bij mij veilig en vertrouwd voelen. Daardoor kunnen zij zichzelf zijn en zich lekker ontwikkelen. Uiteindelijk draait het erom dat ze een fijne dag hebben!

Achter ons huis hebben we een afgesloten tuin. En op loopafstand van ons huis is een speeltuintje en lopen we zo het bos in. Hier gaan we dan ook regelmatig naar toe. Ook fietsen we graag naar de kinderboerderij of een speeltuintje om daar te picknicken. In onze speelkamer hebben de kinderen voldoende ruimte om heerlijk te kunnen spelen.

Ik ben gastouder geworden omdat:

ik veel plezier heb in het omgaan met en het verzorgen van kinderen. Kleinschalige opvang vind ik fijn, de kinderen hebben onderling en met mij al snel een vertrouwde band. Ik ben graag actief en creatief bezig met de kinderen en ik volg en stimuleer de kinderen in hun ontwikkeling en talenten.

Informatie voor jou en je kindje:

Opvangvorm: 0-12 jaar

Opvangdagen en tijden: Maandag, dinsdag en donderdag van 7:00-19:00 uur

Ervaring als gastouder sinds: 2006

Mogelijkheid om kinderen te halen van school: Ja, van het Timpaan in Wehl en de Kleine Prins in Doetinchem

Type locatie: Vrijstaand woonhuis

Tuin aanwezig: Ja

Huisdieren aanwezig: Ja, twee kleine honden

Wil je weten of Nelleke nog een plekje heeft voor jouw kind(eren)?
Neem contact op met het Gastouderbureau. We helpen je graag!