Even voorstellen

Gastouderopvang 'Sabiens Kinderkeet'

Woonplaats: Zelhem
Geboortejaar: 1984

Dag ik ben Sabine en sinds 2017 getrouwd met Jan. We hebben twee dochters en in mei 2018 hebben we nog een jongetje gekregen. In februari 2018 zijn wij verhuisd van het buitengebied naar het dorp in Zelhem. waar we met heel veel plezier wonen. Ondanks dat we nu in het dorp wonen hebben we 3 kipjes in een hok.

Met de baby’s knuffel en speel ik graag en vind ik het belangrijk dat ze in een rustige omgeving zich kunnen ontwikkelen op hun eigen tempo en de verzorging, aandacht en liefde krijgen die ze nodig hebben.
Dit geldt natuurlijk ook voor de oudere kinderen. Kinderen mogen vooral zichzelf zijn, want ieder kind is uniek en dat maakt het zo mooi! Ik vind het belangrijk om een band met ieder kind op te bouwen, zodat het kind zich geborgen en op zijn gemak voelt.

Voordat ik gastouder werd heb ik de opleiding SPW3 gevolgd en onderwijsassistent. Sinds kort ben ik gastouder bij Avonturijn en doe dat werk met heel veel plezier. Ik vang kinderen op in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar. Als pedagogisch medewerker op het kinderdagverblijf heb ik ook ervaring opgedaan met baby’s en kinderen van deze leeftijden.

Ik ben gastouder geworden omdat:

omdat ik het zo leuk vind om met kinderen te werken. Dat doe ik al 15 jaar. En zo kan ik tegelijkertijd ook met m’n eigen kinderen leuke dingen doen. Aan beide kanten van de straat zit een speeltuintje waar ik graag naartoe ga met de kinderen. Verder vind ik het leuk om met ze te zingen, te dansen, te knutselen, spelletjes doen, naar de bieb te gaan of de kinderboerderij.

Informatie voor jou en je kindje:

Opvangvorm: 0-12 jaar

Opvangdagen en tijden: Behalve de maandagochtend ben ik de hele week beschikbaar en ook op flexibele dagen/tijden

Ervaring in de kinderopvang sinds: 2003

Mogelijkheid om kinderen te halen van school: Ja

Type locatie: Rijtjeswoning

Tuin aanwezig: Ja

Huisdieren aanwezig: Nee

Wil je weten of Sabine nog een plekje heeft voor jouw kind(eren)?
Neem contact op met het Gastouderbureau. We helpen je graag!