Even voorstellen

Gastouderopvang Ramona

Woonplaats: Doetinchem

Dag! Ik ben Ramona getrouwd met Peter en samen hebben we 2 dochters: Dimphy is geboren in 2006 en Ninthe in 2008. Wij wonen in Doetinchem in de wijk Overstegen in een ruime tussenwoning. Het natuurpark is dichtbij en er zijn er verschillende speeltuintjes in de buurt. Wij hebben een ruime achtertuin waar ook een stukje moestuin bij zit. In de huiskamer wordt gespeeld, geknutseld, kunnen we tv-kijken, liedjes luisteren, dansen en nog veel meer.  Ik werk met een dagboekje waar de bijzonderheden in geschreven worden door ouder(s) en ook door mij. Zo krijg je bij het ophalen: Een verslag van de dag!

In de kamer staat een kast met speelgoed. Het speelgoed wordt geregeld gewisseld of aangepast aan een thema b.v. dokter, winkel, eten koken. Boven staan ledikantjes voor de hele kleintjes die nog even een dutje moeten doen. Ook is er een box, kinderstoel, buggy, wipstoel en zitverhoger aanwezig. U hoeft dus niets mee te nemen.

Ik ben gastouder geworden omdat:

ik het belangrijk vind dat kinderen zelfvertrouwen krijgen en zelfstandig worden. Hier wil ik graag aan bijdragen en dit bereik ik door kinderen veel zelf te laten doen. Bijvoorbeeld zelf brood smeren, zelf aankleden, helpen met schoonmaken, opruimen en complimenten geven. Bij alles wat we doen geef ik uitleg en benoem ik de dingen. Hierdoor kletsen we eigenlijk de hele dag en wordt de woordenschat vergroot.

Informatie voor jou en je kindje:

Opvangvorm: 0-4 jaar

Opvangdagen en tijden: van maandag tot en met vrijdag tussen 7.00 en 18.00 uur. Eventueel andere tijden zijn in overleg mogelijk. Flexibele opvang is ook mogelijk met een minimum afname van 16 uren per week.

Aantal jaar ervaring:

Mogelijkheid om kinderen te halen van school: Nee

Type locatie: Rijtjeswoning

Tuin aanwezig: Ja

Huisdieren aanwezig: Ja, we hebben cavia’s

Wil je weten of Ramona nog een plekje heeft voor jouw kind(eren)?
Neem contact op met het Gastouderbureau. We helpen je graag!