Even voorstellen

Gastouderopvang 'Net als Thuis'

Woonplaats: Ruurlo
Geboortejaar: 1975

Hallo, ik ben Nanda. Samen met Remco en onze drie kinderen Ninke, Tymen en Matijs wonen wij in het mooie Ruurlo. Elk kind is uniek! In mijn opvang bied ik een veilige basis, een thuis waar een kind zich kan ontspannen en zichzelf mag zijn. Elk kind krijgt zijn eigen individuele zorg en aandacht. Ieder kind mag zich ontwikkelen in zijn of haar eigen tempo.

Ik bied de mogelijkheid aan voor het afnemen van flexibele opvang. Daarom ziet bij mij elke dag er anders uit. Waar de ene dag er 6 kinderen in huis kunnen zijn, kan het de volgende dag zomaar voorkomen dat alle aandacht naar 1 kindje uit gaat. Ik vind dat het mooie van flexibele opvang. Op maandag, dinsdag en donderdag zijn er eigenlijk altijd wel kinderen aanwezig. De vrijdag is bij mij een dag voor extra opvang. Heb je als ouders een keer extra opvang nodig, dan zijn de kinderen van harte welkom.

Ik ben gastouder geworden omdat…

ik na jaren, met heel veel plezier, in de kraamzorg had gewerkt op zoek was naar werk met meer regelmaat. Na een tijdje in de thuiszorg te hebben gewerkt, kwam de gastouderopvang op mijn pad. Wat eigenlijk een beetje is begonnen als een hobby, is uitgelopen tot 4 dagen per week als gastouder werken. Een betere keuze heb ik niet kunnen maken! Ik werk met heel veel enthousiasme als gastouder. Rust, regelmaat, aandacht, veiligheid en vooral heel veel plezier zijn de kernwoorden voor mijn kleinschalige opvang.  Hier sta ik 100% voor!

Informatie voor jou en je kindje:

Opvangvorm: 0-13 jaar

Opvangdagen en tijden: Maandag, dinsdag, donderdag en op vrijdag van 7.00 uur t/m 18.00 uur

Ervaring als gastouder sinds: 2005

Mogelijkheid om kinderen te halen van school: Ja, hoor geen probleem

Type locatie: Ruime Hoekwoning aan de rand van het centrum. Dichtbij de scholen in het dorp

Tuin aanwezig: Ja, ruime tuin met speelvoorzieningen

Huisdieren aanwezig: Nee

Wil je weten of Nanda nog een plekje heeft voor jouw kind(eren)?
Neem contact op met het Gastouderbureau. We helpen je graag!