Even voorstellen

Gastouder aan huis: Naomi

Woonplaats: Hengelo
Geboortejaar: 1997

Dag! Graag stel ik mezelf even voor. Ik ben Naomi en nadat ik in 2017 mijn diploma tot pedagogisch medewerker niveau 4 had behaald, ben ik begonnen als geregistreerde gastouder bij de gezinnen aan huis. Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan met kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar.

Als gastouder geef ik de juiste begeleiding en ondersteuning aan de kinderen. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. De basis hiervoor is vertrouwen, veiligheid, structuur en individuele aandacht. Wanneer deze basis compleet is, kan een kind zichzelf ontplooien en ontwikkelen. Ieder kind is uniek en mag er zijn!  Deze visie geeft aan waar ik voor sta.

Ik bied opvang bij de gezinnen thuis! Dit houdt in dat het dagelijks ritueel gewoon door kan gaan en ik onderdeel wordt/ben van het gezin. De kinderen kunnen vanuit school vriendjes/vriendinnetjes meenemen naar huis om mee te spelen en kunnen hun sport of andere activiteiten gewoon uitoefenen op de dagen dat er opvang nodig is. Ik ben flexibel en pas me aan, aan de wensen van het gezin. De dagen dat ik opvang biedt zijn maandag t/m zondag, hierbij is het ook mogelijk om ‘s avonds en/of flexibele opvang af te nemen.

Ik ben gastouder geworden omdat:

de afgelopen jaren heb ik ervaren dat wanneer je, met een collega, op een groep van 9 tot 12 kinderen op het kinderdagverblijf werkt, je niet altijd tijd hebt voor ieder kind.

Ik ben een ondernemend persoon die er graag met de kinderen op uit wil gaan (naar de kinderboerderij, speeltuin, boodschappen doen, picknicken, enz.). Als gastouder, is hier meer in mogelijk en doordat ik met maximaal 5 kinderen werk, heb ik ook meer tijd voor ieder individueel kind om aan zijn/haar wensen en behoeftes te voldoen!

Informatie voor jou en je kindje:

Opvangvorm: 0-12 jaar

Opvangdagen en tijden: Maandag t/m zondag van 7.00 tot 18.00 uur

Ervaring als gastouder sinds: 2017

Mogelijkheid om kinderen te halen van school: Ik ben in bezit van een rijbewijs en auto, hierdoor ben ik flexibel in het brengen en halen van de kinderen van en naar school/sport/hobby

Wil je weten of Naomi nog een plekje heeft voor jouw kind(eren)?
Neem contact op met het Gastouderbureau. We helpen je graag!