Even voorstellen

Gastouderopvang Linda

Woonplaats: Doetinchem
Geboortejaar: 1990

Dag, ik ben Linda! Sinds december 2014 woon ik samen met mijn vriendin in Doetinchem. Tijdens de opleiding Helpende Zorg & Welzijn niveau 2 van het Graafschap College heb ik diverse stages gelopen. Zowel op een kinderdagverblijf, peuterspeelzaal, een bso-locatie én bij een gastoudergezin van Avonturijn. Dat laatste sprak mij zo enorm aan, dat ook ik daar nu mijn werk van heb gemaakt!

Het leuke aan gastouder zijn is, dan ik van alles met de kinderen mag en kan ondernemen. We zingen veel en voorlezen is eveneens favoriet, maar ook bakken, uitstapjes maken en knutselen. Het gaat niet om het eindresultaat, maar om het ontdekken van de materialen en vooral lekker bezig zijn. Kinderen wil ik graag een veilige basis bieden, een ”thuis”, een plek waar zij zich kunnen ontspannen en zich zelf kunnen zijn. Kinderen leren van en door elkaar.

Bij mij in de opvang worden allerlei vaardigheden gestimuleerd door bijvoorbeeld elkaar te helpen, samen het speelgoed op ruimen of het samen vieren van feestelijke gebeurtenissen.  We hebben een grote woning met tuin, waar de kinderen zich prima kunnen vermaken. Bovendien hebben we boven een kamer zo ingericht, dat onze gastkinderen een eigen plek hebben om te slapen.

Ik ben gastouder geworden omdat:

 ik vind het vooral erg leuk om van alles met de kinderen te ondernemen, zoals zingen, voorlezen, bakken uitstapjes en knutselen. Ik vind het ook belangrijk dat we veel buiten spelen en…. vies worden mag! En omdat ik maximaal 4 kinderen in mijn opvang heb, kan ik ze veel persoonlijke aandacht geven.

Informatie voor jou en je kindje:

Opvangvorm: 0-4 jaar

Opvangdagen en tijden: Maandag t/m donderdag van 7.00 tot 18.00 uur. Desgewenst is de vrijdag, in overleg, ook mogelijk

Ervaring als gastouder sinds: 2015

Mogelijkheid om kinderen te halen van school: Nee

Type locatie: Een mooie tussenwoning in Doetinchem 

Tuin aanwezig: we hebben een heerlijke tuin en onze wijk biedt veel gelegenheid tot buiten spelen (onder toezicht)

Huisdieren aanwezig: Nee

Wil je weten of Linda nog een plekje heeft voor jouw kind(eren)?
Neem contact op met het Gastouderbureau. We helpen je graag!