Even voorstellen

Gastouderopvang 'Kiekeboe'

Woonplaats: Doetinchem
Geboortejaar: 1979

Dag! Graag stel ik mijzelf even kort voor. Mijn naam is Chantal en ik ben getrouwd met Richard. Wij hebben samen 2 heerlijke kinderen: Een dochter Elynn (2010) en een zoon Jaylen (2015). Met ons gezin wonen wij in Doetinchem.

Gastouderopvang ‘Kiekeboe’ is kleinschalige huiselijke kinderopvang. Persoonlijke aandacht is één van de dingen die ik heel belangrijk vind binnen mijn opvang. In feite verdienen alle kinderen dit en ik wil hen, zoveel als mogelijk, dit geven. Ook vind ik het belangrijk dat kinderen zich bij mij thuis voelen. Als kinderen zich prettig en fijn voelen, ontwikkelen zij zich op alle gebieden meestal vanzelf en gaat het vaak goed. Ik vind het prettig dat ik een prettige en open communicatie met ouders heb, zodat we veel kunnen afstemmen en hierdoor zoveel mogelijk op één lijn zitten.

Ik vang voornamelijk kinderen op in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Indien kinderen in de basisschoolleeftijd naar basisschool de Octa of de Plattenburg (de Huet) bezoeken heb ik ook mogelijkheden om hen na schooltijd op te vangen.

Ik ben gastouder geworden omdat:

ik graag kinderen opvang in huiselijke sfeer, ze met veel liefde wil verzorgen. Ook vind ik het leuk om de kinderen in hun ontwikkeling te volgen en wil ze een leuke dag bezorgen.

Informatie voor jou en je kindje:

Opvangvorm: 0-4 jaar

Opvangdagen en tijden: Maandag, dinsdag, donderdag & vrijdag van 7.00 tot 18.00 uur

Ervaring als gastouder sinds: 2013

Mogelijkheid om kinderen te halen van school: Ja, van basisschool Octa of IKC Plattenburg

Type locatie: Hoekwoning

Tuin aanwezig: Ja, afgesloten achtertuin. Daar staat genoeg speelgoed zoals een glijbaan, klimtoestel, een trampoline en een zand/watertafel. Ook is er voldoende buitenspeelgoed en zijn er fietsjes

Huisdieren aanwezig: Ja, er lopen 2 katten buiten en wij hebben 1 hamster

Wil je weten of Chantal nog een plekje heeft voor jouw kind(eren)?
Neem contact op met het Gastouderbureau. We helpen je graag!