Even voorstellen

Gastouderopvang 'Jippie'

Woonplaats: Lochem
Geboortejaar: 1974

Dag! Mijn naam is Dagmar en ik woon samen met Roel en onze dochter Lisa in Lochem. Voordat ik gastouder werd heb 10 jaar als pedagogisch medewerker bij een kinderdagverblijf gewerkt. Ik ben nu al een aantal jaren gastouder en deze manier van werken past gewoon bij mij. De naam van mijn opvang staat symbool voor wat ik de kinderen wil bieden: Plezier!

Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich bij Jippie veilig voelen, zichzelf kunnen zijn en dat ze zich spelenderwijs en met veel plezier kunnen ontwikkelen. Sinds vorig jaar heeft Jippie een aparte ruimte, waar de kinderen naar hartenlust kunnen spelen. De ruimte is speciaal aangepast aan hun behoeften.

Daarnaast werk ik met een vast dagritme, zodat de kinderen weten waar ze aan toe zijn. Bij de baby’s houd ik zoveel mogelijk het ritme van thuis aan. Eten en drinken doen we gezellig gezamenlijk aan tafel. Ook zing ik met de kinderen liedjes, lees boekjes, verf en knutsel met ze, maar ik zorg dat er voldoende tijd overblijft om binnen en buiten vrij te spelen.

Ik ben gastouder geworden omdat:

ik het leuk vind om met kinderen van alles te ondernemen. We doen samen boodschappen, spelen in de tuin of op het schoolplein. Ook vind ik het leuk om uitstapjes met ze te doen, zoals naar het bos of op de fiets naar de hertjes of naar de kinderboerderij. Gewoon de alledaagse dingen en daar samen van genieten!

Informatie voor jou en je kindje:

Opvangvorm: 0-4 jaar

Opvangdagen en tijden: Maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 18.00 uur

Ervaring met kinderopvang sinds: 2005

Mogelijkheid om kinderen te halen van school: Nee

Type locatie: Twee onder één kap woning

Tuin aanwezig: Ja, we hebben een tuin en wonen vlakbij school, speeltuin en bos

Huisdieren aanwezig: Nee

Wil je weten of Dagmar nog een plekje heeft voor jouw kind(eren)?
Neem contact op met het Gastouderbureau. We helpen je graag!