Even voorstellen

Gastouderopvang Dorien

Woonplaats: Halle
Geboortejaar: 1968

Dag! Mijn naam is Dorien. Samen met mijn man Antoon en onze twee kinderen Thimo (2002) en Iris (2003) wonen wij op ons melkveebedrijf in het buitengebied van Halle, in het buurtschap Wolfersveen.

We hebben een grote buitenruimte met allerlei speelattributen waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. Omdat we “buitenaf” wonen, kunnen de kinderen ook kennismaken met allerlei dieren o.a. katten, hond, konijnen, cavia’s, kippen, eenden en allerlei verschillende vogels. Natuurlijk ook met onze koeien en kalfjes.

Ook binnen is er genoeg speelgoed aanwezig voor alle leeftijden. Als het echt te slecht weer is om buiten te spelen, hebben we een mooie ruimte op de deel, waar de kinderen zich lekker kunnen uitleven als ze toch graag even willen ravotten.

Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich veilig voelen en lekker zichzelf kunnen zijn. Door samen met ze te spelen, lezen, zingen, spelletjes doen, knutselen en wat de kinderen zelf nog verzinnen maak ik er, samen met de kinderen steeds een gezellige dag van.

Ik ben gastouder geworden omdat…

ik kinderen een echt thuis wil bieden, wanneer hun ouders aan het werk zijn. Bovenal geniet ik elke keer weer van alle verhalen en het doen en laten van alle kinderen.

Informatie voor jou en je kindje:

Opvangvorm: 0-12 jaar

Opvangdagen en tijden: Maandag t/m vrijdag. Tijden afhankelijk van vraag van ouders. Avonden, nachten en weekenden zijn in overleg ook mogelijk

Ervaring als gastouder: Sinds 2010

Mogelijkheid om kinderen te halen van school: Ja, van SCCSSCHL 3.0 in Wolfersveen.

Type locatie: Boerderij met grote buitenruimte

Tuin aanwezig: Ja

Huisdieren aanwezig: Hond en katten en nog veel verschillende dieren buiten

Wil je weten of Dorien nog een plekje heeft voor jouw kind(eren)?
Neem contact op met het Gastouderbureau. We helpen je graag!