Even voorstellen

Gastouderopvang 'De Roozentuin'

Woonplaats: Toldijk
Geboortejaar: 1963

Hallo, mijn naam is Gerrie Rap en ik ben getrouwd met Gert-Jan. Samen hebben wij al twee volwassen kinderen. Sinds 1991 ben ik al werkzaam als gastouder en dit werk doe ik nog steeds met heel veel plezier. Wij wonen in het buitengebied van Toldijk in een vrijstaand huis met een grote tuin. Ik vang kinderen op in de leeftijd van van 0 tot 4 jaar.

Er is buiten meer dan voldoende ruimte om te rennen, te fietsen en om op andere manieren lekker bezig te zijn. Fijn helpen in de moestuin en de duiven eten geven hoort daar als vanzelfsprekend ook bij. En wat is er nou lekkerder dan zelf fruit plukken en buiten samen opeten? Uiteraard is er binnen voldoende speelruimte voor de kinderen en is er een grote variatie aan speelgoed aanwezig. Ze hoeven zich dus geen moment te vervelen!

Ik ben gastouder geworden omdat…

het voor mij erg belangrijk is dat ieder kind zich op zijn of haar eigen manier én tempo kan en mag ontwikkelen. Eén van de voorwaarden is dat het kind zich veilig en geborgen voelt. Ieder kind is anders, maar eigenlijk zijn ze ook allemaal hetzelfde. Ze hebben behoefte aan liefde en persoonlijke aandacht, maar zeker ook behoefte aan vrijheid om dingen zelf te ontdekken. Dat alles binnen de gestelde kaders en gemaakte afspraken met jou als ouder.

Informatie voor jou en je kindje:

Opvangvorm: o-4 jaar

Opvangdagen en tijden: van maandag tot en met donderdag (6.30 uur tot 18.30 uur)

Ervaring als gastouder sinds: 1991

Geen mogelijkheden om kinderen te halen van school.

Type locatie: grote vrijstaande woning in het buitengebied van Toldijk

Tuin aanwezig: Ja, rondom en ook een groentetuin

Geen huisdieren aanwezig.

Weten of Gerrie een plekje heeft voor jouw kind(eren)?
Neem contact op met het Gastouderbureau. We helpen je graag!