Even voorstellen

Gastouderopvang 'De Haemelt'

Woonplaats: Vorden
Geboortejaar: 1968

Wij, Peter en Mirjam, wonen in het buitengebied van het prachtige dorp Vorden. Eigenlijk naast de biologische dynamische zorgboerderij Urtica ‘de Vijfsprong’.

Het is heerlijk om als kind veel buiten te zijn en zo de wereld om je heen, in je eigen tempo te kunnen ontdekken. Als gastouder heb ik veel ruimte voor buitenspelen. Niet alleen in onze grote tuin, maar ook in het bos erachter. Kinderen hebben bij ons ook contact met dieren. Naast onze eigen kippen en de poes, kunnen we ook de varkens en koeien van de biologische zorgboerderij naast ons bezoeken.

Respect voor een ieder en de wereld om ons heen is voor mij de basis. We eten biologisch en gebruiken milieu vriendelijke producten. Er heerst een rustige sfeer waarin plezier met elkaar voorop staat. Ik stem met ouders de opvang af en speel in op de behoeftes en wensen van ieder kind.

Ik ben gastouder geworden omdat…

 het is prachtig om een band op te bouwen met kinderen en een bijdrage te mogen leveren aan hun ontwikkeling. Ik merk dat zowel grote als kleine mensen zich bij mij snel op hun gemak voelen en daar krijg ik weer veel energie van.

Informatie voor jou en je kindje:

Opvangvorm: 0-4 jaar

Opvangdagen en tijden: Maandag en dinsdag van 7.15-18.00 uur

Ervaring als gastouders sinds: 2011

Mogelijkheid om kinderen te halen van school: Nee

Type locatie: Vrijstaand huis aan de bosrand in Vorden

Tuin aanwezig: Ja

Huisdieren aanwezig: Ja, een poes en buiten lopen kippen

Wil je weten of Mirjam nog een plekje heeft voor jouw kind(eren)?
Neem contact op met het Gastouderbureau. We helpen je graag!