Even voorstellen

Gastouderopvang 'De Dolle Boel'

Woonplaats: Mariënvelde
Geboortejaar: 1973

Dag ik ben Natasja! Ik ben al vele jaren gelukkig getrouwd met Erik en we hebben samen 2 kinderen: Imke geboren in 2004 en in 2006 is Mike geboren. Met ons viertjes wonen we in het buitengebied van Mariënvelde op een rustige plek met voldoende speelruimte, zowel binnen als buiten. Ook hebben we in de nabijgelegen wei koeien lopen en we hebben kippen in de ren. Daarnaast worden onze drie konijnen heel graag geknuffeld.

Ik ben gastouder geworden omdat…

op het moment dat onze kinderen naar de basisschool gingen, het voor mij een vrij logische stap was om verder te gaan als gastouder. Het leek mij geweldig om de ontwikkeling van kinderen en hun bezigheden, die ik bij mijn eigen kinderen had gezien, hierdoor ook weer bij andere kinderen mee mocht maken! En wat een mooie beslissing is dit geweest. Dagelijks geniet ik van mijn eigen kinderen en van ‘mijn opvang kinderen’.

Bij ‘De Dolle Boel’ zijn Rust, Reinheid en Regelmaat doorgevoerd in ons dagelijks ritme en dat biedt kinderen duidelijkheid en structuur.
Verder wil ik, als gastouder, kinderen een situatie bieden waar ze zich thuis voelen, waar ze tot rust kunnen komen en vooral zichzelf kunnen zijn. Ik vind het ook belangrijk dat ieder kind zich bij ons welkom voelt en dat er met elk kind rekening gehouden wordt.

Informatie voor jou en je kindje:

Opvangvorm: 0-12 jaar

Opvangdagen en tijden: Dagen en tijden kunnen we in overleg met elkaar bepalen

Ervaring als gastouder: Sinds 2010

Mogelijkheid om kinderen te halen van school: Ja, basisschool in Mariënvelde

Type locatie: Buitenaf en een vrijstaande woning

Tuin aanwezig: Ja

Huisdieren aanwezig: Er zijn buiten kippen en konijntjes en in de wei lopen koeien

Wil je weten of Natasja nog een plekje heeft voor jouw kind(eren)?
Neem contact op met het Gastouderbureau. We helpen je graag!