Even voorstellen

Gastouderopvang Brigitte

Woonplaats: Veldhoek
Geboortejaar: 1969

Ik ben Brigitte en getrouwd met Martin. Samen hebben wij twee kinderen: dochter Nina (2001) en zoon Luka (2004). Sinds 2003 ben ik al gastouder en ben daarnaast jarenlang vrijwilligster geweest op de peuterspeelzaal.

Ik vind het belangrijk om kinderen op te vangen in een huiselijke sfeer waarbij veiligheid, geborgenheid én gezelligheid voorop staan! Wij hebben een heerlijke grote tuin, waar kinderen zich uren kunnen vermaken. Bovendien wonen wij aan de rand van het bos, dus wandelen en van alles ontdekken in het bos, is iets dat we graag en veel doen!

Op regenachtige dagen zijn we wat meer binnen, waar de kinderen zich natuurlijk kunnen vermaken met allerlei spel- en knutselmateriaal. Maar we ook samen dansen, liedjes zingen, gek doen, een tent bouwen in de kamer, (bijna) alles kan bij mij!

Daarnaast zijn voor mij goede omgangsvormen naar elkaar, normen en waarden, ook erg belangrijk. Ik hanteer een vaste dagindeling.  Dit brengt rust en is herkenbaar voor de kinderen en geeft hen houvast. Verder hebben wij zowel binnen- als buitenshuis huisdieren en wil ik de kinderen leren om op een verantwoorde en respectvolle manier met dieren om te gaan.

Ik ben gastouder geworden omdat…

ik het geweldig vind om met kinderen te werken en ze een stukje te begeleiden op hun pad. Het zien opgroeien van kinderen met steeds weer een nieuwe levensfase vind ik ontzettend boeiend en vooral leuk!

Het was destijds voor mij het handigste om vanuit huis te werken, aangezien mijn eigen kinderen nog erg klein waren. Inmiddels zijn zij een stuk groter, maar de gastouderopvang blijft me trekken! En ik vind het nog steeds erg fijn om vanuit huis te kunnen werken!

Informatie voor jou en je kindje:

Opvangvorm: 0-4 jaar

Opvangdagen en tijden: Maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 18.00 uur. Afwijkende tijden en in het weekend is mogelijk na overleg

Ervaring als gastouder: Sinds 2003

Mogelijkheid om kinderen te halen van school: Nee

Type locatie: Vrijstaande woning

Tuin aanwezig: Ja, we hebben een grote tuin met veel speelmogelijkheden

Huisdieren aanwezig: De hond en een hamster hebben we binnen en buiten hebben we een konijn en cavia’s

Wil je weten of Brigitte nog een plekje heeft voor jouw kind(eren)?
Neem contact op met het Gastouderbureau. We helpen je graag!