Even voorstellen

Gastouderopvang 'Blij bij Meggy'

Woonplaats: Zelhem
Geboortejaar: 1991

Dag! Mijn naam is Meggy en graag vertel ik je wat meer over ons gezin. Samen met mijn man Henri, dochter Femm en hond Tosca (kruising tussen een Labrador en Golden Retriever) wonen we in het buitengebied van Zelhem. Dichtbij Coen Evers, speeltuin en cafetaria. Ons huis is een helft van een boerderij, die we zelf volledig hebben opgeknapt.

In mijn opvang heb ik met name kinderen in de leeftijd van 0 t/m 4 jaar. Dit heeft als reden dat oudere kinderen meestal naar (verschillende) scholen gaan en ik ze dan niet op het juiste moment kan ophalen. Vragen kan natuurlijk altijd en ik ben ook zeker bereid om mee te denken en te kijken wat er mogelijk is.

Wat ik belangrijk vind is voorspelbaarheid en regelmaat, de drie ‘R-en’ pas ik dan ook in mijn opvang toe. En ook kijk ik goed naar de kinderen. Mochten ze ontzettend moe zijn, dan gaan we niet uitgebreid van alles ondernemen, maar even relaxen of naar bed. Ik wandel en/of fiets heel graag met de kids. Maar ook ga ik met ze naar de winkel voor wat boodschappen of bij mooi weer gaan we er lekker op uit en picknicken onderweg. Als het maar gezellig is, dat vind ik het belangrijkste.

Ik ben gastouder geworden omdat:

ik het vooral erg gezellig vind kinderen om me heen te hebben. Niet alleen voor mijzelf, maar ook voor onze dochter. Met elkaar is het net een groot gezin en we leren veel van elkaar. Tot nu toe zie ik het nog steeds niet als werken, terwijl dat toch wel echt zo is 🙂

Informatie voor jou en je kindje:

Opvangvorm: In principe 0-4 jaar en oudere kinderen in overleg vanwege halen en/of brengen naar school

Opvangdagen en tijden: Van maandag t/m vrijdag en opvangtijden zijn goed bespreekbaar

Ervaring als gastouder sinds: 2017

Mogelijkheid om kinderen te halen van school: Een school in Zelhem is voor mij het handigste

Type locatie: Helft van een boerderij

Tuin aanwezig: Ja

Huisdieren aanwezig: Ja, een hond

Beschikt over een pedagogisch werkplan: Ja en deze is bij mij thuis in te zien

Wil je weten of Meggy nog een plekje heeft voor jouw kind(eren)?
Neem contact op met het Gastouderbureau. We helpen je graag!