Gastouderopvang: kleinschalig en huiselijk

Gastouderopvang: kleinschalig en huiselijk

Avonturijn is uitgeroepen tot één van de beste gastouderbureaus van Nederland!

  • Opvang vanaf 0 tot het voortgezet onderwijs
  • Opvang bij de gastouder thuis
  • Of opvang bij u aan huis
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week

Gastouderopvang is de meest kleinschalige en flexibele vorm van kinderopvang. En doordat opvang ook ’s avonds en in het weekend mogelijk is, is het bij uitstek heel geschikt voor ouders met onregelmatige werktijden!

Deskundig
Al onze gastouders van Avonturijn hebben minimaal een diploma Helpende Zorg en Welzijn en nemen deel aan diverse modules van E-learning, zoals Kinder-EHBO, communicatie, de meldcode, kijken naar kinderen en risico-inventarisatie.

Afgestemd op úw wensen
In een gastoudergezin worden maximaal vijf kinderen jonger dan vier jaar (inclusief eigen kinderen van de gastouder) opgevangen. Daarnaast mag de gastouder nog één kind boven de vier jaar opvangen. Ook zijn er eisen gesteld aan het aantal baby’s dat de gastouder op een dag mag opvangen. De opvang kan geheel naar uw wens worden ingericht!

Zorgvuldige voorbereiding
De bemiddelingsmedewerkers van Avonturijn brengen gast- en vraagouders bij elkaar. Een goede voorbereiding en begeleiding vinden wij hierbij erg belangrijk. Het begint met een intakegesprek met u als vraagouder om uw ideeën over opvoeding en uw kind(eren) te verkennen. Wij gaan vervolgens op zoek voor u. Wanneer wij een geschikte gastouder voor u hebben gevonden, organiseren wij een kennismakingsgesprek tussen u en deze gastouder. Indien u een match heeft met elkaar leggen we definitieve afspraken tijdens een koppelingsgesprek vast in een contract.

Kosten en verdiensten
Een overzicht van de tarieven voor gastouderopvang vindt u hier en vindt u ook de vergoeding voor de gastouders.

Meer informatie?
Download hier de informatiebrochure gastouderopvang

Wilt u ook gastouder worden bij Avonturijn?
Vul dan u dan hier het aanmeldformulier voor gastouders in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.