Enthousiaste collega’s gezocht!

We zoeken…

Enthousiaste, sportieve, creatieve collega’s voor onze bso-locaties in cluster Bronckhorst en Doetinchem

Als de kinderen na schooltijd op de buitenschoolse opvang komen, hebben ze de hele dag geconcentreerd in de schoolbanken gezeten. Dan hebben ze zin in actie en willen dan vooral een leuke tijd beleven! Ben jij die enthousiaste, sportieve en creatieve duizendpoot die dan steeds weer nieuwe activiteiten met ze onderneemt?
Werk je graag met kinderen en weet je op een creatieve manier aan te sluiten bij de behoeften én de ontwikkeling van het individuele kind én heb je ze ook echt iets te bieden? Als je dan ook nog voldoet aan het gestelde functieprofiel, dan heeft Kinderopvang Avonturijn een fantastische baan voor je beschikbaar!  Want na schooltijd begint het leukste deel van de dag, voor de kinderen én voor jou.

Is dit je functieprofiel?

  • Je hebt een vriendelijke, respectvolle en open uitstraling.
  • Je bent enthousiast en wordt blij van kinderen tussen de 4 en 12 jaar.
  • Je bent goed in het begeleiden van kinderen, zowel individueel als in groepen.
  • Je kunt goed met collega’s samenwerken, maar kunt een groep kinderen ook zelfstandig begeleiden.
  • Met je organisatietalent kun je (bijvoorbeeld in de vakantie) ook een grotere activiteit, zoals uitstapjes ed. organiseren.
  • Je bent beschikbaar tijdens de openingstijden van de bso. Op schooldagen van 13.30 tot 18.30 uur en in de vakanties kun je de hele dag werken. Ook ben je bereid om de voorschoolse opvang (van 7.00 tot 8.30 uur) te verzorgen.
  • Je beschikt over een kwalificerende opleiding om te kunnen werken in de kinderopvang.
  • Het is een pré als je in het bezit bent van een rijbewijs en auto.

Wat hebben wij jou te bieden?
Kinderopvang Avonturijn is een middelgrote kinderopvangorganisatie, werkzaam in een straal van 20 kilometer rondom Ruurlo. We vinden de persoonlijke benadering van klanten en medewerkers erg belangrijk! Het bedrijfsbureau in Ruurlo draagt er zorg voor dat alles achter de schermen goed is geregeld. Daardoor kunnen de pedagogisch medewerkers voor 100% alle aandacht aan de kinderen schenken. Wij bieden je een afwisselende en uitdagende functie met diverse scholingsmogelijkheden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Kinderopvang, het salaris ligt tussen € 1.987,= en € 2.712,= bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Tevens kennen we een reiskostenregeling.

Reageer meteen!
Indien je ook een VVE-diploma (bij voorkeur Startblokken) bezit én over het taalniveau 3F beschikt, dan kun je op de ochtenden ook aan de slag op één van onze speelleergroepen, dit in combinatie met het werken op de bso. Zeg je nog steeds volmondig ja, stuur dan een mail naar Annet Stokkers en maak je belangstelling kenbaar!

 

Tevens zijn wij, voor 5-15 uur per week,op zoek naar een HUISHOUDELIJK MEDEWERK(ST)ER voor ons kindcentrum in Doetinchem.

De werkzaamheden bestaan uit het schoonmaken van onze kinderdagopvanglocatie aan de Ds. van Dijkweg 49 in Doetinchem. Het gaat om 2 vaste avonden per week (in overleg nader te bepalen, echter bij voorkeur in elk geval de dinsdagavond). Daarnaast wordt de medewerk(st)er ingezet bij afwezigheid van de collega huishoudelijke dienst. De voorkeur gaat uit naar iemand die ook bereid is om af en toe overdag hand- en spandiensten te verlenen. Uiteraard in overleg.

Als je het vindt om in een vrolijke en positieve omgeving te werken, bij voorkeur flexibel inzetbaar bent en  het geen probleem vindt om alleen te werken, maar je ook heel goed kunt samenwerken…. Dan is deze functie wellicht geschikt voor jou!

Mocht je geïnteresseerd zijn in deze functie, stuur dan je reactie per mail vóór 30 november 2018 aan: a.stokkers@avonturijn.nl

Toch nog eerst meer weten?
Mocht je na het lezen hiervan toch nog vragen hebben, dan kun je eveneens contact opnemen met Annet Stokkers (medewerker P&O). Bel of mail naar:

Kinderopvang Avonturijn
Nieuwe Weg 5-01
7261 NL Ruurlo
Tel: (0573) 760 205
E-mail: a.stokkers@avonturijn.nl

Of  klik hier om direct te solliciteren.

 

&…

Wij zoeken met spoed OVERBLIJFKRACHTEN om het overblijven mogelijk te blijven maken op de Willibrordusschool in Ruurlo.

Wij zoek overblijfkrachten voor de maandag, dinsdag, donderdag en de vrijdag.
Beschikbaarheid: tussen de middag van 11.45 tot 13.15 uur
Vergoeding: € 9,00 per keer

Indien u één of meerdere dagen per week beschikbaar bent, verzoeken wij je contact op te nemen met de TSO-coördinator van Avonturijn. Je kunt bellen naar (0573) 760 203 en Sabine van de Kamp vertelt je graag meer!

Ook als je (nog) geen kinderen in de basisschoolleeftijd (meer) hebt, nodigen wij je toch van harte uit om te reageren. Dus ook opa’s, oma’s, andere familie, vrienden of bekenden, die overblijfkracht willen worden, neem contact met ons op en laat het ons weten!

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures stellen we niet op prijs.