Buitenschoolse opvang 4-12 jaar

Op avontuur bij Avonturijn…

Buitenschoolse opvang is op avontuur gaan bij Avonturijn! En buitenschoolse opvang is vooral vrije tijd na een inspannende schooldag of in de schoolvakantie. Uw kind wordt door de pedagogisch medewerkers bij school of in de klas opgehaald.

Volop activiteiten

Uw kind heeft de keuze uit een breed scala aan activiteiten. Sporten? Lekker vies worden in het bos? Koken? Schilderen? Het kan allemaal. Maar even lekker niets doen en terugtrekken met een boek, of gewoon lekker ‘chillen’ met vrienden, kan natuurlijk ook.

Geen televisie of computer 

Geen televisie of computer? Exact. Al kijken we heel soms gezamenlijk een film, hoor. Maar onze visie is een actieve buitenschoolse opvang waar kinderen, leren, spelen, ontspannen en in groepsverband of zelfstandig activiteiten doen. We zijn veel buiten. Lekker vies worden mag!

Schoolvakanties 

In de schoolvakanties organiseren we altijd bijzondere programma’s voor de kinderen van de buitenschoolse opvang, vaak met een leuk een thema. Rondom dit thema vinden uitdagende activiteiten en uitstapjes plaats.

Voorschoolse opvang

Voorschoolse opvang is een uitkomst als het lastig is om op tijd op uw werk te komen als uw kind naar school gaat. Uw kind is dan vanaf 07.00 uur van harte welkom bij ons en kan eventueel een meegebracht ontbijt rustig eten. Er is tijd voor een boek of spelletje voordat de pedagogisch medewerker uw kind veilig naar school of zelfs in de klas brengt.

Vervoer buitenschoolse opvang

Het vervoer naar de buitenschoolse opvang is goed en veilig geregeld. Uw kind wordt lopend, met de bakfiets of met de Stint van school opgehaald. Om deze reden is de buitenschoolse opvang locatie gekoppeld aan de school die uw kind bezoekt. Wanneer de afstand tussen de bso en school te ver weg is, maken we gebruik van taxivervoer of we rijden zelf. Kinderen kunnen tot 18.30 uur bij de bso terecht. Oudere kinderen mogen, alleen met uw toestemming, zelfstandig naar huis gaan.

Exclusief Vakantieopvang

Sommige ouders hebben alleen tijdens schoolweken en tijdens de studiedagen van school opvang nodig, anderen alleen in de schoolvakanties en er zijn er ook die opvang wensen in de schoolweken én in de vakanties. Dat is allemaal mogelijk bij ons.

BSO Inclusief vakantieopvang

Wilt u voor het hele jaar de bso van u kind geregeld hebben? Kies voor het gemak van de BSO inclusief vakantieopvang! Want dan is de opvang in de schoolweken én in de vakanties en op schoolvrije dagen meteen geregeld. Handig!  Naast het gemak, kan het voor u ook financieel aantrekkelijker zijn.

  • Uw opvang voor het hele jaar geregeld
  • Op dezelfde vaste dag(en)
  • Tegen een lager uurtarief
  • In de schoolweken aansluitend op de schooltijden.

In de vakanties én op schoolvrije dagen heeft u de opvang geregeld van 07.30 uur tot uiterlijk 18.30 uur.

Voor het eerst naar de buitenschoolse opvang?

Voordat uw kind naar de buitenschoolse opvang komt, organiseren wij een kennismakingsdag voor uw kind. Op deze dag leert uw kind de andere kinderen en de pedagogisch medewerkers kennen. U bent daarbij van harte welkom.

Buitenschoolse opvang is:

  • Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar die naar de basisschool gaan.
  • Voor en na schooltijd (vso en nso)
  • In de reguliere schoolvakanties
  • Op studie- en roostervrije dagen van de school (zit bij het tarief in en hoeft u nooit extra te regelen)!

 

Naamloos-1